U bevindt zich hier: KeukensLopende projectenFamilie Saeys
Familie Saeys

Familie Saeys

“Help, onze keuken is zo smal dat ze veel te klein oogt hoewel het een grote ruimte is, kan U ons helpen?” Foefelen zonder compromis, dat was de opdracht. Daar de keuken erg lang is mocht kastruimte het probleem niet vormen. Tevens ook de reden waarom we hier besloten hebben de hangkasten te elimineren. Dit countert het gevoel dat de muren op je afkomen, en creëert de mogelijkheid op een luchtige manier originaliteit in de keuken te brengen. Het gebruik van afgeschuinde “eindkasten” vergroot bovendien de “doorstroming” wat wederom het ruimtegevoel ten goede komt. De fotomuur tenslotte zorgt ervoor dat jou keuken die persoonlijke toets krijgt die ze verdient.

← Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte,ontvang onze maandelijkse acties in uw mailbox!

Inschrijving