Contact
Ontdek onze troeven

Duizenden tevreden klanten, dat moet je verdienen, elke dag!

decoratie lepels

------------ Klanten getuigen ------------

Getuigenis: video

De keuken van Samia en Koen

De eerste autonome bio-ecologische kaswoning in België, met een keuken van Keukens De Abdij
Getuigenis: video

De keuken van Elsie

Heel professionele aanpak.
Getuigenis: video

De keuken van Christiane

Het resultaat is mooier dan wat ik in gedachte had. Deze keuken is werkelijk mijn droomkeuken!
Getuigenis: video

De keuken van Kelly

Prijs kwaliteit is Keukens De Abdij de beste beslissing!
Getuigenis: video

De keuken van Sophie en Johan

De keuken is vandaag de dag een ruimte waar meer en meer tijd in wordt doorgebracht. Daarom kozen we voor kwaliteit en dus voor Keukens De Abdij.
Getuigenis: video

De keuken van Sonia

Samen met de verkoper zijn we in de toonzaal beginnen rondlopen en bespraken we onze wensen. Drie uur later was onze droomkeuken uitgetekend. Ook de plaatsing verliep uiterste vlot. Op twee dagen tijd was onze keuken volledig tot in de puntjes afgewerkt.
Getuigenis: video

Familie Thienpont uit Ninove

Wij werden geholpen door mensen met een passie voor keukens! En dat zie je in het eindresultaat. Puur vakmanschap!
Getuigenis: video

Familie Verhulst uit Diegem

Vanaf de eerste bespreking hadden we een goed gevoel bij Keukens De Abdij. Onze intuïtie heeft ons niet in de steek gelaten. We zijn super tevreden over de volledige lijn.
Getuigenis: video

Familie Van den Hende uit Muizen

Zeer mooie toonzaal en vriendelijke ontvangst. De verwezenlijking van ons keuken was een echte beleving. Een absolute aanrader!
Getuigenis: video

Familie Wallez uit Voorde

De verkoper gaf ons een zeer professionele uitleg over de mogelijke materialen en de prijs. Onze keuze was vrij snel gemaakt.
Getuigenis: video

Familie Sannen uit Perk

De samenwerking met Keukens De Abdij was een aangename ervaring. We werden goed geholpen in het maken van moeilijk keuzes, en alles werd tot in de puntjes afgewerkt. Top!
Getuigenis: video

Familie Lafaut

Ja hoor, wij maken niet alleen de mama's blij...
Getuigenis: video

Familie Verhulst uit Erembodegem

De aankoop van onze keuken voelde aan als een proces, waarbij we aanpassingen maakten in samenspraak met de binnenhuisarchitecte die tevens advies gaf om zo tot de keuken van onze dromen te komen. Wij zijn superblij met onze keuken van Keukens De Abdij en raden het zeker aan bij iedereen!
Getuigenis: video

Familie Saeys uit Denderleeuw

De samenwerking met Keukens De Abdij verliep enorm vlot. We konden rekenen op een heel goede binnenhuisarchitecte, die met geduld en kennis onze hele keuken overliep. Ook de plaatsing en afwerking was meteen perfect!
Getuigenis: video

Familie Van der Vust uit Impe

Het eerste contact met Keukens De Abdij was meteen positief! Door dit goed gevoel, de kwaliteit en service besloten we om met hen samen te werken. Dit bleek de juiste beslissing te zijn. Wij zijn bijzonder tevreden over de hele lijn en raden Keukens De Abdij zeker en vast aan!
Getuigenis: Coomans

Familie Coomans-Houssiau

Al bij het eerste gesprek sprong de vonk over! Het team van Keukens De Abdij focuste speciaal op de aandachtspunten die aan onze waarden waren gekoppeld. Na een uitvoerige en geïllustreerde beschrijving van ons project konden wij kiezen uit een breed pallet materialen en merktoestellen. Met dit engagement maakt Keukens De Abdij net dat tikkeltje verschil.
Getuigenis: video

Familie Vermet uit Gooik

Manu tekende ons voorontwerp waarmee we meteen instemde. Binnenhuisarchitecte Sophie werkte vervolgens alles professioneel en tot in de puntjes uit. We zijn bijzonder tevreden met het eindresultaat.
Getuigenis: geubbels

Familie Geubbels uit Eksaarde

Bij Keukens De Abdij werden we van begin tot einde zeer vriendelijk ontvangen. Bij het binnenkomen voel je direct de sfeer van een familiebedrijf, waardoor we ons ook direct op ons gemak voelde bij iedereen. Ook de keukenadviseur was zeer vriendelijk en stelde ons gerust. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Keukens De Abdij.
Getuigenis: van_den_branden

Familie Van den Branden uit Sint-Gillis-Waas

Via mond-tot-mond reclame kwamen wij terecht bij Keukens De Abdij. Daar werden we zeer vriendelijk ontvangen door de keukenadviseurs. Ook van de binnenhuisarchitecte zijn we heel tevreden, de binnenhuisarchitecte heeft ons geholpen om van ons ontwerp een compleet plaatje te maken.
Getuigenis: verstraeten

Familie Verstraeten uit Zaffelare

Wij zijn heel tevreden van onze nieuwe keuken en samenwerking met Keukens De Abdij. De binnenhuisarchitecte was zeer vriendelijk en heeft alles tot in detail met ons besproken. We kwamen met een bepaald idee naar Keukens De Abdij, maar samen met de binnenhuisarchitecte zijn we compleet van genre en concept veranderd. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een open keuken met groot werkblad en veel werkruimte. Het is een super mooie keuken geworden en we zijn er zeer tevreden van. Ook de plaatsing verliep zeer vlot, de plaatser heeft zeer mooi werk geleverd. We zijn dus super tevreden van onze nieuwe keuken van Keukens de Abdij.
Getuigenis: video

Familie Van Cauwenberg

Bij Keukens De Abdij voelden we ons meteen op ons gemak! We kregen zeer professionele uitleg over de materialen, de kleuren en uiteraard ook over de prijs. Onze keuze was vrij snel gemaakt.
Getuigenis: Thomas

Familie Thomas uit Steenhuize

Wij waren al vertrouwd met Keukens de Abdij omdat wij hier vroeger ook al aankopen gedaan hadden. Wij kregen zeer veel informatie van de keukenadviseurs en de interieurarchitecten. Hier werken mensen die weten waarover ze praten. Zo hebben wij samen met hen een keuken kunnen realiseren die helemaal voldoet aan onze wensen.
Getuigenis: video

Familie Asselman uit Liedekerke

Dit is de tweede keuken die ik kocht bij Keukens De Abdij. Beide keukens werden super goed afgewerkt en de opvolging door interieurarchitecte Sophie was telkens subliem!
Getuigenis: Glorieus

Familie Glorieus – Scheerlinck uit Ninove

Wij kregen op al onze vragen een duidelijk antwoord. Het hele team van Keukens De Abdij was bereid om onze wensen perfect op plan te zetten. Voor ons is dit de ideale keuken!
Getuigenis: video

Familie Geeroms uit Borchtlombeek

Enkele sfeerbeelden van alweer een geslaagd keukenproject.
Getuigenis: De Groot

Familie De Groot uit Zottegem

Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de stipte, vlotte en goede afwerking van mijn keuken. Na een vriendelijk ontvangst in jullie toonzaal werd ik ook goed geholpen door de binnenhuisarchitecte. De plaatsing werd ook correct uitgevoerd door iemand die een heel goede kennis had. Het werd de keuken waar ik van droomde. Dank aan het ganse Keukens de Abdij team.
Getuigenis: video

Familie Hertecant uit Oudenaarde

We zijn verschillende keren langs geweest en telkens werden we hartelijk ontvangen door Manu. Er werd zeer goed naar ons geluisterd waardoor we enorm tevreden zijn over het eindresultaat.
Getuigenis: Vandeweyer

Familie Vandeweyer uit Halle

De keuze die wij gemaakt hebben is tot stand gekomen door de uitstekende hulp die wij aangeboden kregen. Omdat wij zeer gelukkig zijn met onze keuze hebben wij jullie ook al bij velen aanbevolen. Zo heeft een goede vriend ook reeds gekozen om zijn keuken bij Keukens De Abdij aan te kopen…
Getuigenis: video

Familie Stevens uit Aspelare

Via een kennis kwamen we bij Keukens De Abdij terecht. Zowel het onthaal, als het uittekenen van de eerste plannen en de uiteindelijke plaatsing zijn fantastisch goed verlopen.
Getuigenis: Danvoie

Familie Danvoie uit Galmaarden

Ik werd in de toonzaal echt verrast door de zeer vriendelijke ontvangst die ik kreeg. Zowel de verkopers als de interieurarchitecten waren allemaal heel sympathiek en direct bereid om mij verder te helpen. Er werd voor ons heel veel tijd genomen en niets bleek te veel. De plaatsing van onze keuken gebeurde dan ook door een vakman. Wij hebben reeds familie en vrienden over jullie verteld. Wie bij Keukens De Abdij een keuken koopt, mag op zijn 2 oren slapen.
Getuigenis: video

Familie Verstraeten uit Sint-Maria-Oudenhove

We werden zeer goed begeleid door Manu en onze interieurarchitecte Sophie. Het eindresultaat mag gezien worden. We zijn enorm tevreden!
Getuigenis: Boets

Familie Boets uit Pollare

Wij zijn bij verschillende firma's een kijkje gaan nemen, maar nergens waren ze zo gastvrij als bij Keukens de Abdij. De keukenadviseur overtuigde ons om onze keuken hier aan te kopen, iemand die advies had op al onze vragen. Deze mensen weten waarover ze praten en weten heel goed waarmee ze bezig zijn. Keukens de Abdij is u vertrouwen waard en is zeker een aanrader.
Getuigenis: video

Familie Van Gansebeke uit Zottegem

We werden vriendelijk ontvangen en kregen een zeer goede uitleg over de mogelijkheden. Alles is vlekkeloos verlopen. We zijn bijzonder tevreden!
Getuigenis: Van Cauter

Familie Van Cauter uit Outer

Bij ons verliep eigenlijk alles perfect. Wij kregen uitleg en advies tot in de puntjes. De verkoper heeft samen met ons een ontwerp gemaakt waar we niets meer aan moesten veranderen. Bij Keukens De Abdij nemen ze tijd voor hun klanten. De binnenhuisarchitecte heeft voor ons zelfs tijd gemaakt na sluitingsuur. Tot slot kunnen we ook helemaal niets slecht zeggen over de plaatsing van onze keuken. Ik zou iedereen Keukens De Abdij willen aanbevelen, omdat er mensen werken die je kan vertrouwen!
Getuigenis: video

Familie Stass uit Liedekerke

Enkele sfeerbeelden van alweer een geslaagd keukenproject.
Getuigenis: Struelens

Familie Struelens uit Halle

Wij werden zeer vriendelijk onthaald in de toonzaal. De adviseurs beschikken over zeer goede productkennis en de interieurarchitecten houden rekening met onze verwachtingen en mogelijkheden. Daarnaast denken ze ook mee en zijn ze zeer creatief. Wij zijn zeer tevreden en bij een volgende aankoop kom ik zeker nog langs. Bedankt, onze keuken is gewoon schitterend!
Getuigenis: video

Familie De Vuyst uit Geraardsbergen

Via vrienden zijn we bij Keukens De Abdij terechtgekomen. Na ons eerste bezoek waren we meteen verkocht.
Getuigenis: Van Wijnendaele

Familie Van Wijnendaele uit Geraardsbergen

Heel het proces, van begin tot einde, verliep vlekkeloos en zo kunnen we niets anders dan positief zijn over onze samenwerking met Keukens de Abdij.
Getuigenis: video

Familie Ricker uit Erpe-Mere

Werken met de interieurarchitecten van Keukens De Abdij is enorm aangenaam en perfect aansluitend op de 1e informatie die we hebben gekregen. Ze heeft meteen onze keuken in de computer geplaatst, waardoor we meteen 3D tekeningen te zien kregen en eventuele wijzigingen konden aanbrengen.
Getuigenis: Spitaels

Familie Spitaels uit Brakel

Wij werden geholpen door mensen die hun vak door en door kennen! Puur vakmanschap...
Getuigenis: video

Familie Ribouville uit Schepdaal

Wij zijn heel tevreden met onze Abdijkeuken en vinden het fantastisch om in dergelijke keuken te kunnen koken en te leven.
Getuigenis: Van der Planken

Familie Van der Planken uit Lennik

Ik ben via collega’s in contact gekomen met Keukens De Abdij omdat zij hun keuken daar ook aangekocht hadden. De samenwerking verliep zeer vlot en aan begeleiding was er zeker geen gebrek. Ik mocht zoveel keer beroep doen op de interieurarchitecten als ik wou, tot de keuken naar wens was. Het eindresultaat mag gezien worden.
Getuigenis: video

Familie Van De Wiele uit Ninove

De samenwerking met de interieurarchitecten van Keukens De Abdij verliep enorm vlot. Geen enkel aanpassingen was een probleem en de begeleiding was top! Ook de plaatsing zelf verliep vlekkeloos en volgens afspraak.
Getuigenis: Ducobu

Familie Ducobu uit Sint - Pieters - Leeuw

Nous sommes très heureux du résultat. Tout a été parfaitement bien, comme nous l’ espérions.
Getuigenis: video

Familie Van Paepeghem uit Geraardsbergen

We zijn zeer tevreden van onze keuken dankzij de goede begeleiding van Keukens De Abdij.
Getuigenis: Meyts

Familie Meyts - Stevens uit Liedekerke

Na een zeer vriendelijke ontvangst kregen we van de keukenadviseurs zeer goede informatie en advies om onze keuken te realiseren. De interieurarchitecten hadden een luisterend oor naar onze noden en wensen en zo kwam er een perfecte verstandhouding tot stand.
Getuigenis: video

Familie Van Laer uit Ternat

Enkele sfeerbeelden van alweer een geslaagd keukenproject.
Getuigenis: De Vulder

Familie De Vulder uit Denderleeuw

Ik ben zeer tevreden met de keuken die Keukens De Abdij voor mij gerealiseerd heeft. Een keuken van uitstekende kwaliteit waar alles op gepaste wijze zijn plaats kreeg.
Getuigenis: video

Familie Stammelaar uit Zottegem

Via vrienden zijn we bij Keukens De Abdij terechtgekomen. Zij waren zeer tevreden en wij zijn een kijkje gaan nemen bij verschillende keukenbedrijven. En prijs/kwaliteit zijn is Keukens De Abdij inderdaad één van de betere.
Getuigenis: Gillis

Familie Gillis uit Liedekerke

Wij werden uitstekend ontvangen in de showroom in Ninove. Wij kunnen alleen maar zeggen dat alles volledig naar wens is verlopen. Keukens De Abdij heeft ons een keuken gegeven die perfect past in onze ruimte. Onze keuken is volledig volgens onze verwachtingen en wensen!
Getuigenis: video

Familie De Groot uit Herzele

Zeer mooie toonzaal en vriendelijke ontvangst. Ik was direct verkocht!
Getuigenis: Haydock

Familie Haydock uit Lembeek

Onze keuken is gewoonweg prachtig! Het is er heel gezellig en leuk vertoeven. Wij hebben dan ook geen enkele negatieve opmerking want zonder aankoopverplichting kregen wij heel professioneel de nodige uitleg en werd er rekening gehouden met onze wensen en behoeften. Wij hebben ondertussen toch al twee andere koppels gelukkig kunnen maken met Keukens De Abdij!
Getuigenis: video

Familie Van Tittelboom uit Sint Maria Lierde

Keukens De Abdij staat garant voor kwaliteit en een uitstekende service. Zeker en vast een aanrader!
Getuigenis: Pauwels

Familie Pauwels uit Liedekerke

De ontvangst bij Keukens De Abdij was top. Iedereen was heel vriendelijk en sympathiek, we hebben dan ook niet lang moeten treuzelen om te beslissen om hier onze keuken aan te kopen. Bij de interieurarchitecten was alles onmiddellijk naar wens. Wij leven in onze keuken omdat deze gewoon pure gezelligheid uitstraalt. Keukens De Abdij is een aanrader !
Getuigenis: video

Familie Van De Pitte uit Affligem

Alle afspraken werden perfect nageleefd. Wij zijn enorm tevreden met onze keuken en over de samenwerking met Keukens De Abdij.
Getuigenis: video

Familie Speck - De Neys uit Erembodegem

Alles verliep zeer vlot! Zowel de binnenhuisarchitecte als de keukenadviseur waren zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ontdek onze troeven

Beleef uw keuken met de beste keukenadviseurs van België!

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte,ontvang onze maandelijkse acties in uw mailbox!

Inschrijving