Bekijk alle nieuws

20 mei - Open Sollicitatiedag te Ninove

Wegens uitbreiding en aanhoudend succes zijn we voor onze verschillende vestigingen op zoek naar nieuwe collega's en daarom houden we op 20 mei een Open Sollicitatiedag te Ninove. 

 

 

Onder het motto 'Past jouw deksel op ons potje?' nodigen we iedereen van harte uit die dag om te komen solliciteren voor de functie van keukenverkoper of binnenhuisarchitect. 

De Open Sollicitatiedag gaat door van 10u tot 18u  in onze vestiging te Ninove, Weggevoerdenstraat 76. Kom langs met jouw CV en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Word jij onze toekomstige keukenverkoper of binnenhuisarchitect?

Vind je het fantastisch om potentiële klanten zo goed mogelijk te helpen en met gepast advies bij te staan om zo hun wensen om te zetten in een droomkeuken?  Ben je ambiteus en creatief? Beschik je over de nodige sociale en commerciële vaardigheden? Dan ben jij allicht de keukenverkoper waar wij naar op zoek zijn!

 

Of kan jij potentiële klanten steeds met gepast advies bij staan op een klantvriendelijke en sfeervolle manier? Behandel jij elk ontwerp met de nodige passie en liefde voor het vak ? Beschik je over de nodige communicatieve en creatieve vaardigheden? En heb jij oog voor detail? Aarzel dan niet en kom solliciteren voor de functie van binnenhuisarchitect! 

 

Wilt u meer weten over onze vacatures? Bezoek dan onze vacatures-pagina en hopelijk zien we jou dan op 20 mei met jouw CV in onze vestiging te Ninove. 

Afspraak te Weggevoerdenstraat 76, Ninove van 10u tot 18u op 20 mei