De keukentrends voor 2019!

De leukste tijd van het jaar zit er weer aan te komen… De feestdagen… En met het nieuwe jaar voor de deur zijn we uiteraard ook benieuwd naar wat de trends voor 2019 zijn op het gebied van keukens.
Een strakke witte keuken is al jaren in… Maar in 2019 willen gaan we vooral super retro op kleurengebied.
Lees verder en u komt er alles over te weten.


New Classic

De jeansbroeken met hoge taille doen weer hun intrede op gebied van fashion. Ook op gebied van keukens is de jaren 70-80 stijl (voornamelijk de kleuren) opnieuw super hip!
Donkere kleuren gecombineerd met materialen zoals goud, koper en messing stralen subtiele decadentie en charme uit.
Geen blinkende maar matte oppervlakken zijn typerend voor deze stijl. En nog handig ook… Want vingertasten blijven niet zichtbaar op een mat werkvlak.

Hidden Kitchen

De hedendaagse woningen worden niet meer in vele “kotjes” verdeeld. De woningbouw anno 2018 wordt gekenmerkt door het open karakter tussen de verschillende woonruimtes.
Het enige nadeel daarvan is het audiovisuele aspect.
De grote dampkappen die veel lawaai maken bijvoorbeeld kunnen al eens op de zenuwen gaan werken van de persoon die in de woonkamer televisie aan het kijken is.
Of al die verschillende keukenapparatuur op de werktafel zoals de broodrooster, de koffiemachine en de waterkoker. Het kan al eens een rommeltje worden in de keuken.
In de “Hidden Kitchen” trend zal dus geopteerd worden voor afzuigsystemen ingebouwd in het fornuis (denk maar aan de-BORA dampkappen) of de werktafel, uitklapbare afzuigsystemen en schuifwanden om apparatuur achter te verstoppen.

De multifunctionele kraan, aliasde 3-in-1 kraan

Het meest gebruikte voorwerp in de keuken is beslist uw keukenkraan.
Dus waarom zouden we nog flessenwater kopen en de afvalberg vergroten als we met uit onze keukenkraan ook gezuiverd koud en warm water kunnen krijgen?
En de waterkoker mag u ook al van uw werktafel nemen want de multifunctionele kraan levert ook rechtstreeks kokend water af.
Diverse partners van Keukens De Abdij hebben dit ook in hun aanbod zitten: AEG, Franke, BOSCH.

Met meer dan 38 jaar ervaring is Keukens De Abdij de ideale partner om u te helpen bij het realiseren van uw droomkeuken.
Kom dus zeker eens langs in één van onze acht toonzalen of maak alvast online uw exclusieve afspraak.

Prettige feesten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul dit onderstaande formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.