Bekijk alle nieuws

De keuze voor een familiebedrijf

In 1980 werd Keukens De Abdij door familie Van Den Brande opgericht en sindsdien zijn we al 42 jaar de keukenspecialist van België. Iets waar we als familiebedrijf trots op mogen zijn.

Maar wat maakt een familiebedrijf nu eigenlijk zo succesvol en waarom kiest u best voor dergelijk bedrijf?

Ten eerste hebt u bij een familiebedrijf zoals Keukens De Abdij garantie dat het beste materiaal wordt gebruikt en u waar krijgt voor uw geld. Bij goedkopere keukens kan je niet genieten van de kwaliteit die makkelijk 30 tot 40 jaar meegaat. In tegenstelling tot goedkopere en grotere ketens gebruiken wij enkel de hoogste kwaliteit op de markt!

 

 

Apart van onze onberispelijke kwaliteit, is keukens ontwerpen onze passie. Een passie en kennis die al drie generaties lang in de familie zit: van grootvader tot kleinzoon. Naast kleuradvies en materiaaladvies, staat uw persoonlijke binnenhuisarchitect ook altijd voor u klaar met kennis en advies. Dit resulteert in een keuken die één geheel vormt met uw huis en interieur. Keuken en interieur vloeien samen door het uitgebreide kennis van al onze experts.

 

Keukens De Abdij garandeert eveneens een levenslange na-service. Dit kunnen we nastreven doordat wij voor onze toestellen en materialen altijd kiezen voor de beste kwaliteit. Bij ons haalt u steeds de beste keukentoestellen in huis.

 

Een familiebedrijf zoals Keukens De Abdij is dus de juiste en beste keuze voor uw nieuwe keuken. Onze keukenadviseurs hebben jarenlange ervaring en onze eigen plaatsingsdienst zorgt voor de perfecte afwerking. Dit alles creëert een keuken die perfect in uw huis en interieur past. Tevens wordt er ook altijd gebruik gemaakt van de beste materiaalkeuze en gerenommeerde merken, wat resulteert in een levenslange na-service.

Keukens ontwerpen is onze passie en dat ziet u!

U bent altijd welkom in één van onze vestigingen in Ninove, Waasmunster of Boutersem om de kwaliteit van Keukens De Abdij te ervaren. Beleef uw keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul dit onderstaande formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.