Bekijk alle nieuws

De meerwaarde van onze binnenhuisarchitecten!

Bij Keukens De Abdij kan u, naast de kwaliteit en levenslange service garantie, ook genieten van advies van ervaren binnenhuisarchitecten.
Nadat de opstelling van uw keuken vorm gekregen heeft, komt de binnenhuisarchitect in beeld.
Door middel van 3D-visualisaties zal uw binnenhuisarchitect een duidelijk beeld creëren van hoe uw keuken er zal uitzien.
Maar daar stopt het advies van onze binnenhuisarchitecten niet.

Alvorens uw keuken, na de opmeting, in productie gaat komt de binnenhuisarchitect bij u langs om u vrijblijvend advies te geven over kleuren, verlichting en decoratie. Ook zal hij of zij u helpen bij het maken van de juiste materiaalkeuze zoals die voor uw spoelbak of werkblad.
Kortom… Onze binnenhuisarchitecten brengen de esthetiek, functionaliteit en het comfort van uw keuken tot een harmonieus geheel.

 

 

Uw droomkeuken tot in de puntjes verzorgd

Dankzij hun jarenlange expertise zien onze binnenhuisarchitecten geen enkel detail over het hoofd.
Had u bijvoorbeeld al nagedacht over de hoogte van uw toestellen, de locatie van uw stopcontacten, of de meest praktische indeling van uw keukenkasten?
De binnenhuisarchitecten focussen niet alleen op de sfeer van uw keuken, maar ook op de ergonomie en efficiëntie.

 

Uw keuken bestellen met zekerheid

U bent natuurlijk graag voor de volle 100 procent zeker van uw keuze. Daarom wordt alles omtrent uw keuken nog een allerlaatste keer besproken in de toonzaal met uw persoonlijke binnenhuisarchitect. Indien er dus nog aanpassingen nodig zijn, kan u deze nog altijd aankaarten. Hier alvast een overzicht van de punten die besproken worden:

1. Kleuren

Aangezien wij meer dan 375 kleurstalen ter beschikking hebben, is het belangrijk dat we de perfecte staal er voor u kunnen uithalen. Alle gekozen elementen worden een laatste keer samengelegd en in zijn totaliteit bekeken.

2. Apparatuur

Alle gekozen toestellen worden nog eens keurig opgelijst zodat er zeker niets over het hoofd gezien wordt. Ook de eigenschappen en functionaliteiten van de toestellen worden tijdens dit gesprek nog eens overlopen.

3. Indeling

De indeling van uw kasten zelf is natuurlijk ook belangrijk. Er wordt bekeken wat de meest praktische locatie zal zijn voor uw servies en keukenapparaten. Hier proberen we steeds om alle ruimte optimaal te benutten.

4. Verlichting

Niet alleen voor de sfeer, maar ook voor praktische doeleinden is voldoende verlichting van groot belang. Samen overlopen we nog eens de mogelijke opties en bekijken we wat het beste bij uw keuken aansluit.

5. Afwerking

Bij afwerking denken we vooral aan decoratie en praktische details. Denk maar aan het type en de locatie van uw stopcontacten. Of het vuilbakje? Wilt u een uitschuifbare vuilnisbak onder de spoelbak, of ééntje die meedraait met de deur van de keukenkast? En waar moet u naartoe met al uw kruiden?
Decoratie hoeft ook niet altijd duur te zijn. Ook hier zoeken wij samen naar leuke accenten die passen in uw keuken.

Bij Keukens De Abdij kan u dus zeker zijn van uw keuze. Door onze persoonlijke aanpak en de jarenlange expertise van onze binnenhuisarchitecten bouwen wij samen aan uw droomkeuken.


Maak vandaag nog jouw VIP afspraak en kom vrijblijvend eens luisteren naar wat wij voor u kunnen betekenen!
Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan zeker ook eens onze lopende projecten. Hopelijk tot snel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul dit onderstaande formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.