Bekijk alle nieuws

Greeploze Keukens

Een keuken die zich kenmerkt door z’n strakke design is de greeploze keuken. De  greeploze keuken is een keuken die helemaal volgens de laatste trends is ontworpen. Geen handgrepen of duidelijk, zichtbare randjes meer. Handgrepen zijn weggewerkt in de bovenkant of onderkant van kasten en laden, waardoor het uitzicht van de keuken niet onderbroken wordt. Dit resulteert in eerste zin in een moderne en strakke keuken die zowat bij elke interieur past, daarnaast hebben greeploze als extra pluspunt dat de handvatten en knoppen u niet meer hinderen, blijven haken aan de handvaten van uw keuken is verleden tijd . In dit nieuwsbericht vertellen we over de mogelijkheden die u heeft bij het samenstellen van een greeploze keuken.

De mogelijkheden bij een greeploze keuken

Onze brede waaier aan materialen zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen stijl kan terugvinden bij een greeploze keuken. Het is niet zo dat wanneer u kiest voor een greeploze keuken, u ook automatisch kiest voor een strakke, minimalistische keuken. Door de verschillende mogelijkheden bij Keukens De Abdij op vlak van indeling, materialen zoals strak wit tot warm hout, werkbladen, frontjes en toestellen, zijn de oplossingen eindeloos.  

1. Greeploze frontjes

De zeer grote variatie in greeploze mogelijkheden, bij Keukens De Abdij heeft u maar keuze uit maar liefst 9 verschillende uitvoeringen, zorgt er steeds voor dat u een greeploze keuken vindt die perfect bij uw stijl past. Keukens De Abdij kan door zijn keuzemogelijkheden ook wel de specialist in greeploze keukens worden genoemd.  Een paar van de mogelijke uitvoeringen die we in ons aanbod hebben, zijn fronten met een metalen ingefreesde greeplijst, semi greeploze fronten waarbij de greeplijst ingefreesd zit in het front, opliggende greeplijsten in verschillende afwerkingen en komprofielen waarbij uw frontje mooi recht afgewerkt wordt. 

2. Materialen en afwerkingen 

Naast de keuze van de greeploze mogelijkheden, is het belangrijk om het lijnenspel mooi te laten uitkomen en te laten doorlopen zonder onderbrekingen.  Hoe meer men de lijnen van de kasten laat doorlopen, hoe beter uw keuken tot zijn recht komt. Daarbij is het ook van belang dat de keukentoestellen en opbergruimtes zo onopvallend mogelijk worden weggewerkt. Ook de afwerkingen hebben een impact, een werkblad met een unieke print of textuur bijvoorbeeld of een design kraan waarmee u uw greeploze keuken in stijl kan afwerken. Dit alles draagt bij tot het het totaalbeeld van uw keuken en uw keuken zal hierdoor een stijlvol geheel vormen.

 

Het design van de keukentoestellen speelt hierin ook een grote rol, ook die bestaan in verschillende uitvoeringen en kunnen de strakheid van de keuken nog extra benadrukken. Dat brengt ons tot het volgende puntje, namelijk dat een greeploze keuken ook een functionele keuken is. 

3. Functionaliteit & technieken

Geïntegreerd met de nieuwste inbouwapparatuur zijn de greeploze design keukens ook vooruitstrevend functioneel. Niet alleen de toestellen maken uw greeploze keuken functioneel, maar een greeploze keuken is vaak ook volledig voorzien van de laatste technieken. Greeploze keukenkastjes maken bijvoorbeeld gebruik van de soft-close techniek, waardoor de keukenkastjes zachtjes sluiten en niet dicht vallen. Daarnaast is er ook nog het tip-on systeem waarbij u de keukendeuren eenvoudig kan openen door  in de hoek zacht te drukken, waardoor de keukendeur open springt.

 

Eerlijk en persoonlijk advies

Het gevaar van de populariteit van de greeploze keuken is dat dit type keukens massaal wordt aangeboden en dat er steeds vaker gekozen wordt voor goedkope materialen en afwerkingen. Zo wil het nog wel eens voorkomen dat de hoogglans afwerking van de keukenkastjes loslaat na een jaar. Wij vertellen u graag het verschil in afwerking en de bijbehorende levensduur. Zo komt u niet voor verrassingen te staan na de aanschaf van uw greeploze keuken.

 

Daarnaast ondersteunen wij bij Keukens De Abdij  niet alleen bij het creëren van de keuken, maar vooral ook de beleving er om heen, het interieur en de ruimte. Onze interieurarchitecten geven interieuradvies en begeleiding omdat er steeds meer vraag is naar eenheid in het interieur, een comfortabele balans tussen kamer en keuken. De keuken is steeds meer het middelpunt van wonen geworden, zowel voor lange conversaties, spelletjes met vrienden als broodnodige ontspanning. 

 

Plan alvast uw toekomstige keuken zelf met onze gratis online keukenplanner.

 

ONTWERP  GRATIS  UW  KEUKEN

 

Daarnaast bent u ook altijd welkom in één van onze vestigingen in Ninove, Waasmunster, Boutersem, Zemst én Waregem om inspiratie op te doen.  Beleef uw keuken!


MAAK NU EEN AFSPRAAK

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul dit onderstaande formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.