Bekijk alle nieuws

Keukengadgets

Wat zit er in jouw keukenkasten? Potten, pannen, serviesgoed, … The usual stuff ?
Misschien is het tijd om jouw keuken te voorzien van leuke en handige accessoires.
Een grappig eierdopje, een botersnijder, een sauspistool of een sushi roller? Het bestaat allemaal.
Hier vind je alvast wat inspiratie om jouw keuken te pimpen met leuke gadgets!

De Blikjespers

Ben jij steeds diegene die de blikjes cola en flessen water moet verpletteren alvorens ze de PMD-zak in gaan?
Dan is een “can crusher”, alias “blikjespers”, misschien wel iets voor jou. De kinderen zullen met veel plezier helpen met dit coole gadget in huis.

De groente snijder

Ben je verzot op groenten, ben je op dieet of zoek je misschien nog naar een leuke en gezonde versnapering om te serveren bij het aperitief de komende feestdagen? Wat dacht je van groenten sticks? Met deze veggie chopper snijd je moeiteloos diverse groenten in smalle reepjes.

De pasta verdeler

U herkent het probleem misschien wel… Een heerlijke spaghetti bolognaise maken maar veel te veel spaghetti slierten koken. Een pasta verdeler hebben we toch eigenlijk allemaal nodig in de keuken niet :-D ? Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

De eierwekker

Eitjes koken kan soms een hele bedoening zijn. Papa wil een zachtgekookt eitje en de kindjes een hardgekookt. Het durft dan ook wel eens mislopen waardoor papa een hardgekookt eitje voorgeschoteld krijgt. Met een “Foolproof Egg Timer” heb je altijd perfect gekookte eitjes.
Je legt het eitje simpelweg mee in het water. Tijdens het koken zal de kleur van het eitje donkerder worden naar het midden toe. Wanneer de donkere kleur het gewenste streepje heeft bereikt nl. soft, medium of hard, dan is je eitje klaar.
De ingebouwde sensor houdt rekening met het aantal te koken eieren, de hoeveelheid water en zelfs de luchtdruk.

De Nice Ice wijn koeler

Het ultieme hebbeding: de Nice Ice Cooler.
Het ideale accessoire om flessen champagne, wijn en andere dranken koel te houden en je kan het zelfs gebruiken als kaarsenhouder.
De koeler bestaat uit een siliconen ijsvorm van 15cm hoog en past dus bijna in elke diepvriezer met schuiven. Je vult de vorm met water, neemt deze er na een nachtje in de diepvriezer weer uit en klaar is jouw wijnkoeler. En wil je het nog ietsje specialer maken? Dat kan. Je kan de ijsvorm ook vullen met fruit, bloemen, schelpen en andere decoratieve accessoires.

De koeler behoudt gedurende 6 uur zijn vorm bij een temperatuur van 20°C en het smeltende ijs wordt opgevangen in een stijlvolle roestvrij stalen kom.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul dit onderstaande formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.