Bekijk alle nieuws

Keukens De Abdij op de Bisbeurs 2015

 

Deze maand is het weer zover: Bis, de bouwbeurs. In de maand oktober wordt de bouw- en immobeurs georganiseerd in Flanders Expo Gent te Sint-Denijs-Westerem. 

Dé bouwbeurs bis is aan zijn 27ste editie toe en verwacht ook dit jaar weer zo'n 80.000 bezoekers voor de ruim 480 exposanten, waaronder Keukens De Abdij.

Naast de vaste waarden,  vallen er weer verrassende nieuwigheden te ontdekken. Iedereen met plannen om te bouwen, renoveren of in te richten kan dus terecht op dé belangrijkste bouwbeurs van Vlaanderen. Van zaterdag 3 tot en met zondag 11 oktober kan u hier terecht voor al uw vragen met betrekking tot bouwen en immo 

 

 

Ook al uw keukenvragen kan u kwijt op de Bisbeurs, want ook Keukens De Abdij is dit jaar weer van de partij gedurende de gehele beurs.

Van 3 oktober tot 11 oktober kan u ons terugvinden op stand 4160 in HAL 4 van Flanders  Expo. Op het grondplan kan u zien waar onze stand zich juist bevindt. 

 

  

 

Gaat u deze week of weekend naar de Bisbeurs? Kom dan zeker eens langs onze stand en laat u inspireren!

U krijgt eveneens gepaste advies en tips van onze keukenadviseurs.

 

Natuurlijk zijn de mensen die niet naar de Bisbeurs gaan steeds welkom in één van onze vestigingen  in Ninove, Waasmunster of Boutersem om inspiratie op te doen. Beleef uw keuken!

 


MAAK NU EEN AFSPRAAK