Bekijk alle nieuws

Maak uw keuken compleet - inbouwtoestellen

Bij de aankoop van een nieuwe keuken, lijkt het een evidentie om een microgolfoven aan te schaffen en mee te laten inbouwen. Het is gewoon super praktisch en het oogt strak.

Ook een klassieke oven en de vaatwasmachine zullen we niet vergeten in ons keukenontwerp.

Maar er zijn nog inbouwtoestellen die de moeite waard zijn om in uw keuken te laten inbouwen.

De stoomoven en de koffiemachine bijvoorbeeld?

 

 Stoomoven

 Heeft u vaak niet veel tijd om te koken? En vindt u gezond eten belangrijk? Dan is een stoomoven misschien wel iets voor u. U bereidt hier gewoon een ganse maaltijd in met een minimum aan inspanningen.

U kan vlees, vis, aardappelen, rijst en groenten in de oven gaar stomen en u hoeft enkel de aardappelen en de groenten te wassen en te schillen.

Door te stomen behouden de voedingsmiddelen hun vitamines en mineralen en is het dus lekkerder én gezonder dan gekookte voedingswaren.

Tegenwoordig zijn er ook heel wat combi-stoomovens op de markt. Een multifunctionele oven waarmee u ook kan grillen, ontdooien, opwarmen en pocheren.

Kiest u voor een (combi-) stoomoven dan bespaart u ruimte en tijd. U hoeft geen kookplaat te kiezen met 5 of meer pitten én u heeft geen hoop afwas meer na een warme maaltijd.

Er bestaan stoomovens met vaste wateraansluiting (de hogedrukstoomoven van Miele bijvoorbeeld) en stoomovens zonder wateraansluiting waarbij u, afhankelijk van het voedingsmiddel dat u wil bereiden, zelf de nodige hoeveelheid water aanvult.

Koffiemachine

Ook bij de koffiemachines heeft u de keuze tussen machines met of zonder wateraansluiting.
Bent u een echte koffie- of theedrinker, dan kiest u best (indien praktisch mogelijk), voor een machine met wateraansluiting omdat u deze niet moet aanvullen.
Zonder een vaste wateraansluiting zal u de machine waarschijnlijk dagelijks met water moeten aanvullen.
Er zijn heel wat mogelijkheden binnen het assortiment inbouw koffietoestellen. Kijk daarom gerust eens op de website van onze partners om te kijken welke koffiemachine bij u past.
Een overzichtje van onze partners die inbouw koffiemachines in hun gamma hebben zitten:
• MIELE
• ATAG
• BOSCH
• AEG
• SIEMENS

 

 Het lijkt misschien wat Amerikaans voor sommigen, maar een wasmachine en een droogkast kunnen ook perfect in de keuken geïntegreerd worden.
In een kleine, gesloten keuken is dit zeker niet aan te bevelen. Maar beschikt u over een grote, open keuken, dan kan u zich afvragen of het niet fijn zou zijn om ook tijdens deze huishoudelijke klus met de andere familieleden in contact te staan.

Wij helpen u alvast heel graag bij het maken van de juiste keuzes.
Kom gerust langs in één van onze toonzalen en onze master binnenhuisarchitecten staan u graag bij met professioneel advies.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul dit onderstaande formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.