Bekijk alle nieuws

Nieuwe keukenexpo in Waregem

Keukens De Abdij is anno 2016 zowel in Oost-Vlaanderen als in Vlaams-Brabant aanwezig met twee prachtige keukenexpo's in elke provincie. Dit leidde Keukens De Adbij tot de volgende logische stap in het verhaal: een vestiging openen in West-Vlaanderen. In maart vieren we dan ook de opening van de vijfde vestiging van Keukens De Abdij in West-Vlaanderen

 

Na Ninove, Waasmunster, Boutersem en Zemst kan u ons vakmanschap en keukens vanaf 3 maart ook in het West-Vlaamse Waregem vinden. Iedereen is van harte welkom om donderdag 3 maart de grootste en mooiste keukenexpo van West-Vlaanderen te ontdekken. Bezoek  onze nieuwe showroom en proef van de nieuwste keukentrends, kwaliteitsproducten, beste tips van onze binnenhuisarchitecten, ... maar ook van onze grootste openingsactie.

 

Grootse openingsactie

Om onze vestiging in Waregem feestelijk te openen, houden  we bij Keukens De Abdij een heuse actie.

Bij aankoop van een nieuwe keuken geniet u deze maand van één van deze drie keukenacties: 

  • 6 gratis luxe toestellen: Een oven, microgolfoven, koelkast, dampkap, vaatwas en kookplaat  van het merk Siemens of AEG cadeau. 
  • Gratis composiet of graniet werkblad
  • Gratis fornuis (keuze uit verschillende kleuren)

Afspraak te Gentseweg 615 in Waregem. Uiteraard vieren onze andere vestigingen ook mee met de nieuwe keukenexpo en kan u daar ook genieten van deze spetterende openingsactie! 

 

Plan alvast uw toekomstige keuken zelf met onze gratis online keukenplanner.

 

ONTWERP  GRATIS  UW  KEUKEN

 

Daarnaast bent u ook altijd welkom in één van onze vestigingen in Ninove, Waasmunster, Boutersem, Zemst én Waregem om inspiratie op te doen.  Beleef uw keuken!


MAAK NU EEN AFSPRAAK