Bekijk alle nieuws

Nieuwe keukenexpo in Zemst

Februari is een feestmaand bij Keukens De Abdij. Sinds deze maand bestaat ons familiebedrijf namelijk meer dan 36 jaar, dit betekent ook: meer dan 36 jaar ervaring. Hiermee bewijzen wij dat vakmanschap onze erfenis is, iets waar we bij Keukens De Abdij zeker trots op mogen zijn. 

 

Hoewel Keukens De Abdij elk jaar een jaartje ouder en meer ervaren wordt, is het dit jaar toch een beetje meer feest. Wij openen namelijk onze vierde vestiging en keukenexpo!

 

Na Ninove, Waasmunster en Boutersem kan u ons vakmanschap en keukens vanaf 4 februari ook in het Vlaams-Brabantse Zemst vinden. Kom in onze nieuwe showroom proeven van de nieuwste keukentrends, kwaliteitsproducten, beste tips van onze binnenhuisarchitecten, ... maar ook van onze grootste openingsactie.

 

Grootse openingsactie

Tijdens deze openingsactie kan u bij aankoop van een nieuwe keuken kiezen uit drie verschillende acties: 

  • 6 gratis luxe toestellen: Krijg uw oven, microgolfoven, koelkast, dampkap, vaatwas en kookplaat  van het merk Siemens of AEG cadeau. 
  • Gratis composiet of graniet werkblad
  • Gratis fornuis (keuze uit verschillende kleuren)

Afspraak te Hoge Buizen 1 in Zemst. Uiteraard vieren onze andere vestigingen ook mee met de nieuwe keukenexpo van Zemst en kan u eveneens in Ninove, Waasmunster en Boutersem genieten van deze spetterende openingsactie! 

 

Plan alvast uw toekomstige keuken zelf met onze gratis online keukenplanner.

 

ONTWERP  GRATIS  UW  KEUKEN

 

Daarnaast bent u ook altijd welkom in één van onze vestigingen in Ninove, Waasmunster, Boutersem en Zemst  om inspiratie op te doen.  Beleef uw keuken!


MAAK NU EEN AFSPRAAK

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul dit onderstaande formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.