Bekijk alle nieuws

Onze binnenhuisarchitecten zijn er voor u!

Bij Keukens De Abdij staat de klant altijd centraal. Onze persoonlijke aanpak is dan ook één van onze grootste troeven.
Nadat de ideale opstelling van uw keukenruimte bepaald is, komen onze binnenhuisarchitecten in beeld. Want de ultieme beleving van een keuken gaat héél wat verder dan enkel de opstelling.
Onze professionele binnenhuisarchitecten zullen u assisteren bij het maken van diverse keuzes met betrekking tot kleuren en materialen zodat uw keuken een echt pareltje wordt!

We bouwen of verbouwen onze woning in een bepaalde stijl. Landelijk, modern, een mix van beiden of klassiek… Maar waar moet je juist rekening mee houden bij de inrichting van het interieur? Er zijn 1001 voorbeelden van verschillende interieur stijlen waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet.
Er zijn oneindig veel mogelijkheden in materiaalkeuze. Neem nu bijvoorbeeld het keukenwerkblad. Hout, diverse soorten natuursteen, glas, diverse soorten composiet,… Het kan allemaal. Eveneens kunnen deze werkbladen in zowel een landelijk als een modern interieur passen.

Voorbeeld composieten werkblad in een moderne keuken

 

Voorbeeld composieten werkblad in een landelijke keuken

 

Door hun kennis van de diverse materiaalsoorten, zullen onze binnenhuisarchitecten helpen in het maken van de juiste keuze. Want het onderhoud, de hittegevoeligheid, de zuurgevoeligheid, en de porositeit is voor al deze materialen verschillend. En dit dient dus een weloverwogen keuze te zijn om later niet voor onaangename verrassingen te staan.

En dit alles geldt ook voor de keuze van de keukenkastframes. Want houten keukenkastuitvoeringen ogen niet enkel prachtig in een landelijke keuken. Het is ook perfect bruikbaar in een strakke, moderne keuken.

Voorbeeld hout in landelijke keuken

 

Voorbeeld hout in moderne keuken

 

En weet je niet welke verf er tegen de keukenmuren moet?
Ook hier weten onze binnenhuisarchitecten raad mee!
Bij een open keuken zal extra rekening gehouden worden met de gebruikte kleuren in de leefruimte.
In een kleinere keuken zal geopteerd worden voor wit of lichte kleuren om de ruimte optisch te vergroten.

Er komt dus heel wat kijken bij het kiezen van een nieuwe keuken. Onze Master binnenhuisarchitecten helpen u dan ook met veel plezier bij het ontwerpen van uw droomkeuken.
Kom gerust langs in één van onze toonzalen of maak een online afspraak.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul dit onderstaande formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.