Bekijk alle nieuws

Quooker – meer dan een waterkraan

Alles uit 1 kraan halen? Het kan! Warm, koud, kokend, bruisend én gefilterd water… De Quooker kan het allemaal.

Hoeft u alle opties te nemen? Absoluut niet. Afhankelijk van uw wensen en uw budget kiest u de Quooker kraan die het beste bij u past.

U stelt zich misschien de vraag waarom dit een nuttige investering zou zijn… Wij sommen de voordelen graag even voor u op:

 

Alles uit 1 kraan = meer ruimte in de keuken

Doordat kokend water rechtstreeks uit de kraan komt mag u de waterkoker opbergen. Voordeel: extra ruimte op uw aanrecht!

Tevens hoeft u niet meer te zeulen met plastic flessen mineraal of bruisend water. Hiermee draagt u eveneens bij aan de zorg voor ons milieu.

 

Energiebesparend

Wanneer we warm water uit onze Cv-ketel halen,  moet dat water vaak een hele afstand afleggen door het huis. Gevolg: veel warmte- én waterverlies!

 

Superlekker water

Een geïntegreerde actieve koolfilter zorg ervoor dat onzuiverheden uit het leidingwater achterblijven. En dit komt de smaak van het water alleen maar ten goede!

Doordat het water in het reservoir ook wordt doorgekookt tot 110°C, is de smaak veel lekkerder dan ongefilterd kraantjeswater.

 

Een veilige keuze

Jaarlijks lopen heel wat mensen (zowel volwassenen als kinderen) brandwonden op in de keuken. U stelt zich misschien ook de vraag of zo een kokend waterkraan wel veilig is, en of de kans op brandwonden niet extra groot is?

Neen! Eerst en vooral zit er een beveiligingssysteem op de Quooker waardoor u nooit zomaar kokend water uit de kraan krijgt door aan de bedieningsknop te draaien. U moet deze laatste eerst twee maal induwen.

Daarnaast is de kokend waterstraal niet massief. Deze bestaat uit druppeltjes. U zal uw handen dus al lang weggetrokken hebben alvorens u zich zal verbranden aan het kokende water dat eruit stroomt.

 

Nog vragen? Kom langs in één van onze toonzalen en stel ze aan onze verkopers!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul dit onderstaande formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.