Contact

1980

Oprichting door familie
Van Den Brande

2002

Vernieuwing en uitbreiding.

2014

Verdere uitbreiding wegens voortdurend succes.

2015

Opening van de grootste keukenexpo van Vlaams-Brabant.

2016

Opening van nieuwe toonzaal te Zemst.

2016

Opening van nieuwe toonzaal te Waregem.

2017

Opening van nieuwe toonzaal te Merksem.
Onze werkwijze

Al meer dan 41 jaar onovertroffen!

Keukens De Abdij

Achter Keukens De Abdij schuilt meer dan een naam. Ons huis, opgericht in 1980 door familie Van den Brande, ligt naast de oude abdijpoort in Ninove, maar ons hart en onze visie strekt zich ondertussen ver voorbij de grenzen van haar oude glorie. De keukenafdeling van Keukens De Abdij kende sinds haar oprichting een enorme groei. Het ontwerpen en installeren van keukens werd een echte passie voor het team. Vandaag kunnen we dan ook met trots zeggen dat Keukens De Abdij echte keukenexperten zijn met oog voor detail en kwaliteit.
Luisteren naar de mensen, open staan voor hun ideeën, rekening houden met hun budget, zonder aan kwaliteit in te boeten, dat is waar wij voor staan. In de showroom kan de hele familie in de demonstratiekeukens een voorproefje krijgen van hoe het er thuis aan toe zal gaan. Vervolgens kan u met al uw vragen en ideeën terecht bij onze interieurarchitecten, die uw plannen omzetten in een 3D-voorstelling van uw keuken. Niet tevreden? Dan wordt er gewoon op zoek gegaan naar het alternatief dat perfect past bij uw wensen en noden. Vakmanschap is onze erfenis. Uw keuken zal net zoals De Abdij op zeer sterke en professionele funderingen worden gebaseerd. Gebouwd met de beste materialen en de grootste expertise.

Keukens De Abdij is uw vetrouwen waard!

We zorgen van bij het binnenkomen tot het verlaten van onze toonzaal voor een leuke sfeer en een ontspannen gesprek. Ons doel is het waarmaken van uw plannen, naar uw zin, volgens uw budget. We luisteren aandachtig naar uw noden en wensen en u krijgt van ons advies op maat.In onze showrooms willen we onze klanten hun toekomstige keuken helemaal laten beleven. Design, kleur, materialen: onze interieurarchitecten overlopen met u alle details, zodat u er zeker van bent dat het eindresultaat perfect bij uw huis en gezin past. Keukens De Abdij legt de nadruk op kwaliteit, vertrouwen, ervaring en een uitzonderlijke service, want dat is voor uw keuken een absolute vereiste!Vakmanschap is onze erfenis. Uw keuken wordt gebouwd met de beste materialen en de grootste expertise.
Onze werkwijze

Beleef uw keuken met de beste keukenadviseurs van België!

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte,ontvang onze maandelijkse acties in uw mailbox!

Inschrijving