Contact
Onze troeven
Ontdek onze geschiedenis

Ervaar de beleving

decoratie lepels
Stap 1: Voel je meteen thuis

Stap 1: Voel je meteen thuis

De eerste stap richting de ideale keuken start hier. Door een huiselijke, warme en gezellige sfeer te creëren doorheen het interieur van onze toonzalen willen wij er voor zorgen dat u uw nieuwe keuken kan ervaren en beleven zoals thuis.

Stap 2: Ontwerpen met de beste keukenadviseurs

Stap 2: Ontwerpen met de beste keukenadviseurs

Vanuit hun passie leven de keukenadviseurs zich in in uw situatie, tot in het kleinste detail. Met hun kennis en advies dragen ze bij tot het bekomen van de ideale opstelling voor uw keukenruimte.

Stap 3: Mijn keuken

Stap 3: Mijn keuken

Vervolgens krijgt uw dossier een naam. Jawel, een naam en geen nummer want bij Keukens De Abdij werken we voor u persoonlijk. Alles wat besproken is wordt door uw keukenadviseur in uw dossier verwerkt en doorgegeven aan uw persoonlijke Master Interieurarchitecte.

Stap 4: Fotorealistische 3D tekening

Stap 4: Fotorealistische 3D tekening

U ontvangt allerlei 3D tekeningen die u reeds een fotorealistisch beeld geven van uw droomkeuken in uw ruimte alvorens ze zelfs geplaatst is.Stap 5: Technisch advies

Stap 5: Technisch advies

Een technische adviseur komt bij u thuis alles uitmeten, de technische voorzieningen nakijken en de finale afspraak maken voor de uiteindelijke productie.Stap 6: Master Interieurarchitecte

Stap 6: Master Interieurarchitecte

Waar het bij de andere keukenzaken stopt, gaat bij ons de ultieme beleving een stap verder. Uw persoonlijke Master Interieurarchitecte staat voor u klaar met kennis en advies en laat niets aan het toeval over. Naast kleuradvies en materiaaladvies worden de inbouwtoestellen, werkblad, kastindeling, spoelbak, kraan, sfeerverlichting,...tot in het kleinste detail nog is helemaal overlopen en besproken. Pas wanneer alles aan uw keuken volledig naar wens is, wordt de keuken in bestelling gebracht. Wij zijn er gewoon van overtuigd dat uw keuken deze aandacht verdient, want het is de motor en het hart van uw woning.
decoratie borden
Stap 7: Productie

Stap 7: Productie

Uw keuken wordt geproduceerd met de beste materialen en de grootste kennis.Stap 8: Plaatsing

Stap 8: Plaatsing

Uw droomkeuken wordt geplaatst door onze ervaren schrijnwerkers en tot in de puntjes afgewerkt. Vakmanschap is onze erfenis!Stap 9: Uw droomkeuken is de ideale keuken

Stap 9: Uw droomkeuken is de ideale keuken

Alles begint vanuit passie. Net zoals in de keuken, je hebt de beste ingrediënten nodig om de beste resultaten te bekomen. Ontdek daarom het geheim achter onze realisaties en beleef uw keuken!
Stap 10: levenslange servicegarantie

Stap 10: Levenslange service garantie

We garanderen u een optimale en levenslange klantenservice. Ook na uw aankoop helpen we u graag snel en efficiënt verder.
Onze troeven
Ontdek onze geschiedenis

Beleef uw keuken met de beste keukenadviseurs van België!

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte,ontvang onze maandelijkse acties in uw mailbox!

Inschrijving