Het zomert bij Keukens De Abdij!

Hoe beter aan de zomer te beginnen dan met een korting van 35% op jouw nieuwe keuken? Of wat dacht je van kortingen tot maar liefst 70% op onze toonzaalkeukens? Lees hieronder meer over onze zomeractie en maak meteen een afspraak in één van onze toonzalen. Klaar om de zomer in te gaan met een knaller?

 • Het zomert 35% op jouw keuken!

  Bij aankoop van een nieuwe keuken krijg je maar liefst 35% korting* op jouw keukenkasten. Deze worden gemaakt met de beste materialen en de grootste expertise. En natuurlijk volledig op maat van jouw project. Daarnaast krijg je ook nog eens 15% korting op jouw keukentoestellen. Sta je te poppelen om aan je volgend project te beginnen? Maak hieronder snel een afspraak met je persoonlijke binnenhuisarchitect.

  Ik zomer mee
 • Het zomert 70% op onze toonzaalkeukens!

  Van modern en landelijk tot Scandinavisch & Ibiza. Met onze zomeractie krijg je tot maar liefst 70% korting* op onze toonzaalkeukens. Onze keukens zijn kwalitatief en volledig op maat gebouwd. Onze keukenadviseurs staan steeds voor je klaar om de verschillende mogelijkheden samen met jou te bespreken. Kom nu langs en ontdek onze realisaties.

  Ik zomer mee

Begin de zomer met een knaller!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

 • +32
Naam en voornaam zodat we u persoonlijk kunnen aanspreken.
E-mail in de meeste gevallen zal uw vraag per mail beantwoord worden.
Telefoonnummer zodat we u telefonisch kunnen contacteren om uw vraag of verzoek sneller te kunnen opvolgen.
Door op verzenden te klikken geeft u aan ons privacy beleid gelezen en goedgekeurd te hebben.
*Actie geldig van 5/7/2022 tot en met 31/8/2022 bij bestelling van een nieuwe keuken. Voorwaarden: vraag ernaar in één van onze toonzalen. *Geldig op toonzaalkeukens die vermeld staan op onze website. Voor meer informatie vraag ernaar in één van onze toonzalen.