Keuken promotie bij Keukens De Abdij

Het jaar afsluiten met een nieuwe keuken? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Ontdek hieronder onze eindejaarsactie en maak snel je afspraak.
Kom langs in één van onze belevingstoonzalen en kies voor de nieuwste trends, 43 jaar ervaring en 2 jaar prijsvast reserveren.

 • 5 GRATIS toestellen t.w.v. €4.000.

  In december deelt Keukens De Abdij de cadeaus uit! Een heteluchtoven, microgolfoven, inductiekookplaat, koelkast of een vaatwasser? Of ga je toch voor die stoomoven of koffiemachine waar je van droomde? Stuk voor stuk inbouwtoestellen die niet mogen ontbreken in jouw nieuwe keuken. Maak het jezelf makkelijk en bespaar met onze grandioze eindejaarsactie. Krijg maar liefst 5 GRATIS toestellen t.w.v. €4.000 + GRATIS afbraak oude keuken! Wij adviseren je graag van model, formaat tot look-and-feel voor een perfecte match met jouw nieuwe keuken. Wil je genieten van onze eindejaarsactie? Maak snel je afspraak, kom langs en bespreek je plannen samen met ons.

  Afspraak maken
 • GRATIS afbraak oude keuken.

  Denk je dat de kost oploopt om jouw oude keuken te verwijderen? Dan heb je het helemaal mis! Naast een straffe eindejaarskorting op jouw nieuwe keuken zorgen wij zelfs voor een gratis afbraak van jouw oude keuken. Wij zorgen voor de uitbraak en afvoer van het oude keukenmeubilair. Tijd dus voor een bezoekje aan Keukens De Abdij zodat je snel kan genieten van een nieuwe keuken zonder zorgen. Onze adviseurs staan voor je klaar met gratis en vrijblijvend advies op maat van jouw project.

  Afspraak maken
 • 2 jaar prijsvast reserveren.

  De stijgende energieprijzen deze winter bezorgen iedereen opnieuw kopzorgen. Bovendien zijn de prijzen van bouwmaterialen het afgelopen jaar met gemiddeld 15% gestegen en volgt er in januari opnieuw een prijsstijging. Gelukkig betaal je minder voor jouw nieuwe keuken bij Keukens De Abdij. Wij bieden jou de garantie om de prijs van vandaag voor 2 jaar lang vast te zetten. Zo geniet je ook in 2024 of 2025 van een nieuwe keuken aan de beste prijs van vandaag. December is je laatste kans om jouw nieuwe keuken te reserveren aan de prijzen van 2023. Reserveer nu 2 jaar prijsvast!

  Prijsvast reserveren

Genieten van onze grandioze eindejaarsactie?

Maak nu je vrijblijvende afspraak voor gratis en persoonlijke advies op maat van jouw project.

 • +32
Naam en voornaam zodat we je persoonlijk kunnen aanspreken.
E-mail in de meeste gevallen zal je vraag per mail beantwoord worden.
Telefoonnummer zodat we je telefonisch kunnen contacteren om je vraag of verzoek sneller te kunnen opvolgen.
Door op verzenden te klikken geeft je aan ons privacy beleid gelezen en goedgekeurd te hebben.
Opgelet: het is bij wet verboden om bewust foutieve informatie op te geven en je hierdoor voor te doen als iemand anders (impersonatie).

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid