Keuken promotie bij Keukens De Abdij.

Een nieuwe keuken kopen in 2024 en op zoek naar dé keuken promotie? Ontdek hieronder onze lenteactie en maak je afspraak!
Kom langs in één van onze belevingstoonzalen en kies voor de nieuwste trends, 44 jaar ervaring en 2 jaar prijsvast reserveren.

 • Keuken promotie: -30% korting op kasten

  Keuken promotie: -30% korting op kasten.

  Keuken promotie van de maand? Ben je op zoek naar een kwalitatieve keuken aan de scherpste prijs? Dit is je kans! Profiteer nu van onze lentedeal en krijg maar liefst -30% op kasten. Deze worden gemaakt uit de beste materialen en volledig op maat van jouw wensen. Er is nog meer! Bovendien geniet je ook nog eens van -20% op toestellen. Maak snel je afspraak of kom langs in één van onze belevingstoonzalen. We delen er graag ons eerlijk en professioneel advies rond de nieuwste keukentrends en innovaties. Onze adviseurs en interieurarchitecten staan voor je klaar en geven antwoord op al je vragen. Onze toonzalen zijn ook open op zondag!

  Afspraak maken
 • Keuken promotie: gratis afbraak oude keuken

  GRATIS afbraak oude keuken.

  Denk je dat de kost oploopt om jouw oude keuken te verwijderen? Dan heb je het helemaal mis! Naast een mooie korting op kasten en toestellen van je splinternieuwe keuken zorgen wij zelfs voor de volledige afbraak. Wij zorgen voor de uitbraak en afvoer van het oude keukenmeubilair. Tijd dus voor een bezoekje aan Keukens De Abdij zodat je deze zomer kan genieten van je nieuwe keuken zonder zorgen. Bestel nu je nieuwe keuken en krijg de afbraak van je oude keuken helemaal gratis! Maak nu je afspraak en mis onze lentedeal niet! Onze adviseurs staan voor je klaar met gratis en vrijblijvend advies op maat.

  Afspraak maken

Profiteren van onze lente kortingen?

Maak nu vrijblijvend je afspraak voor gratis en persoonlijk advies op maat van jouw project.

 • +32
Naam en voornaam zodat we je persoonlijk kunnen aanspreken.
E-mail in de meeste gevallen zal je vraag per mail beantwoord worden.
Telefoonnummer zodat we je telefonisch kunnen contacteren om je vraag of verzoek sneller te kunnen opvolgen.
Door op verzenden te klikken geeft je aan ons privacy beleid gelezen en goedgekeurd te hebben.
Opgelet: het is bij wet verboden om bewust foutieve informatie op te geven en je hierdoor voor te doen als iemand anders (impersonatie).

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid