Onze levenslange service garantie

Levenslange service garantie bij Keukens De Abdij

Garantie op jouw keuken

100% garant staan voor onze keukens zijn geen loze woorden, want bij Keukens De Abdij delen we trots onze overtuiging in de kwaliteit van ons materiaal en de professionaliteit van onze plaatsing. Wil je het horen met je eigen oren? Maak een afspraak en kom langs!

 Maak je afspraak

Wat betekent de levenslange service garantie?

Vertrouw bij elk probleem, schade of defect op de bereikbaarheid en betrokkenheid van onze mensen. Wij gaan zelfs verder! We nemen niet alleen de zorgen weg, we herstellen jouw keuken helemaal gratis, levenslang, professioneel en rekenen enkel de materiaalkost aan zonder onze werkuren of verplaatsingskosten. Dat is pas een garantie op je keuken die kan tellen. Klinkt dat te goed om waar te zijn? Koop je een nieuwe keuken bij ons? Dan ontvang je meteen het certificaat voor de levenslange service garantie als bewijs.

Certificaat levenslange service garantie

Wanneer krijg je levenslange service garantie?

De levenslange keuken garantie gaatautomatisch in bij de aankoop van je nieuwe keuken. De keuze van de keuken, het aantal of het merk keukentoestellen of de totale aankoopprijs beïnvloeden jouw garantie niet. Altijd betekent bij ons altijd! Met Keukens De Abdij kies je dus voor kwaliteit, professionaliteit en jarenlang keukenplezier zonder zorgen, want een keuken van bij ons koop je voor het leven.

Kom eens langs

Is levenslange service garantie hetzelfde als fabrieksgarantie?

Levenslange service garantie staat los van de fabrieksgarantie. Waar zit nu het verschil? Fabrieksgarantie betekent dat je, afhankelijk van de leverancier van je keukentoestellen, één tot enkele jaren garantie krijgt op het apparaat. Gaat er door een productiefout iets mis, dan betaalt de leverancier de kosten van de herstelling en het materiaal of de levering en plaatsing van een nieuw keukentoestel. Natuurlijk werken wij altijd samen met professionele leveranciers die fabrieksgarantie geven op al hun toestellen. 

Voor keukentoestellen geldt geen levenslange service garantie en is de regel 2 jaar wettelijke garantie, tenzij anders vermeld door de fabrikant. Onze garantie geldt dus niet op nieuw aangekochte toestellen of zelf veroorzaakte schade aan toestellen of kasten.

Heb je een vraag of defect? Contacteer ons service team. Zij nemen dan spoedig contact met je op en lossen je keukenprobleem op.

Service aanvragen

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid