Betaalbare keukens aan vaste prijs

Betaalbare keukens aan vaste prijs

Vermijd extra kosten en kies voor prijsvast reserveren

Ga je een nieuwe keuken kopen? De stijgende gas-, elektriciteits- en grondstofprijzen bezorgen iedereen kopzorgen. Nieuwbouw- of renovatiewerken laten echter niet op zich wachten. Daarom kies je best nu nog voor een betaalbare keuken aan een vaste prijs.

Zet je keukenprijs voor 2 jaar vast 

Wat betekent een betaalbare keuken voor jou?

De ervaring leert ons dat kiezen voor goedkopere apparaten of materialen de prijs drukt op korte termijn. Op langere termijn bezorgt het je echter heel wat meer kosten. Hoe zorg je dan tijdens de huidige energiecrisis voor een kwalitatieve en betaalbare keuken zonder financiële verrassingen? De keuken vaste prijs garantie van De Abdij opent hiervoor de juiste deur. Kies vandaag je nieuwe keuken en betaal binnen 2 jaar exact dezelfde prijs. Een slimme keuze die je gemoedsrust brengt.

Stijgende grondstofprijzen? De Abdij zorgt voor jou!

De oorzaak van de stijgende grondstofprijzen vind je vooral in de verhoogde energie en transportkosten. Ze jagen alle productprijzen van het afgelopen jaar de lucht in. Deze tendens dreigt nog even door te gaan. Midden in de energiecrisis houden mensen dus hun hart vast voor de wintermaanden, de dalende koopkracht en de inflatie. Besparen is de boodschap. Maar wat als wij dat voor jou doen? Vermijd alvast extra kosten door een kwalitatieve keuken aan de prijs van dit jaar.

Zet je keukenprijs voor 2 jaar vast 

Hoe houden wij de keuken vaste prijs garantie vol?

Hoe garanderen wij een keuken met een vaste prijs voor twee jaar? Eenvoudig! We kiezen als Belgisch familiebedrijf al decennialang voor grondstoffen, productie, assemblage en installatie van eigen bodem. Natuurlijk voelen wij de prijsschommelingen ook, maar door onze interne keuken koop je jouw nieuwe keuken met veel meer prijsgaranties. Daardoor bleven de prijsstijgingen dit jaar nog beperkt en bezitten we de luxe om jou wat extra aan te bieden. Wacht dus niet te lang en kom voor de feesten nog langs bij de Abdij.

Onze interne keuken zorgt voor een betaalbare keuken

Wat doen wij anders dan andere? Hoe houden wij de prijs eerlijk en de keuken betaalbaar zonder aan kwaliteit in te boeten? Kortom, hoe drukt De Abdij de kosten? Het antwoord ligt in onze waarden. We onderhouden sterke contacten met onze leveranciers, bezitten voldoende in-huis kennis, ontwerpen in België en houden de communicatie en administratie eenvoudig en duidelijk. Op die manier blijven de kosten binnen je budget en reserveer je een kwaliteitskeuken aan een vaste prijs voor 2 jaar.

  • Duidelijke prijsafspraken met leveranciers
  • Heel wat interne keukenspecialisten
  • Onafhankelijk Belgisch familiebedrijf 
  • Duidelijke communicatie en administratie
  • Vandaag bestellen = binnen 2 jaar nog steeds dezelfde prijs 

Een keuken met vaste prijs zonder risico’s

Je keuken 1 of 2 jaar te vroeg bestellen, hoe gaat dat in zijn werk? Wat zijn de voordelen en wat als je van idee of stijl verandert? Voor al deze vragen en meer geven wij de juiste antwoorden. Bezoek vrijblijvend één van onze toonzalen bij jou in de buurt en wij beantwoorden al je vragen. Wanneer de tijd rijp is voor een nieuwe keuken, spring je opnieuw binnen en passen we het ontwerp aan waar nodig. Geen vage antwoorden, enkel voordelen en duidelijke afspraken. Kom langs en ontdek wat wij voor jou doen!

Zet je keukenprijs voor 2 jaar vast 

Op zoek naar een nieuwe keuken? Vermijd verdere prijsstijgingen! Bestel voor 2 jaar aan de vaste prijs van dit jaar en kies voor een betaalbare keuken op maat van superieure kwaliteit.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid