Ontdek onze belevingstoonzalen

Belevingstoonzalen bij Keukens De Abdij

Keukens De Abdij zet sinds 2020 in op echte belevingstoonzalen. Een idee van onze klanten, waar we maar al te graag mee aan de slag gingen. Ga je een nieuwe keuken kopen? Kom dan zeker eens bij ons langs!

Onze toonzalen

Wat is een belevingstoonzaal?

Wat is het verschil tussen een gewone toonzaal en een belevingstoonzaal? Een belevingstoonzaal gaat verder dan een normale toonzaal, omdat je binnenwandelt in een totaalbeleving. We tonen je verschillende keukenstijlen in een volledig aangekleed interieur doorgetrokken tot in de leefruimte. Een idee van onze klanten, die we bij De Abdij verder uitwerkte.

Nieuwe belevingstoonzaal Kampenhout

Keukens De Abdij opent zijn nieuwe deuren in Vlaams-Brabant. Vier met ons mee tijdens de grote opening van onze nieuwste keukenwinkel in Kampenhout. Hier vind je niet alleen prachtige kwaliteitskeukens, maar ook een volledige interieurervaring. Zoek je een nieuwe keuken die perfect past bij je interieur, stijl of woningconcept? Woon je in de omgeving van Kampenhout en ben je op zoek naar inspiratie? Ben je nieuwsgierig naar ons nieuw belevingsconcept? Wij staan klaar om je te verwelkomen!

Belevingstoonzaal Lochristi

Keukens De Abdij opent nieuwe deuren in Oost-Vlaanderen. Vier mee tijdens de grote opening van onze nieuwe keukenwinkel in Lochristi. Je ontdekt er namelijk meer dan knappe kwaliteitskeukens, want we dompelen je onder in een complete interieurervaring. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken die past in je interieur, stijl of woningconcept? Op zoek naar een keuken in Lochristi en wil je inspiratie opdoen? Ben je benieuwd naar ons nieuw belevingsconcept? Wij staan je al op te wachten!

Belevingstoonzaal Zoersel

Welkom in onze nieuwste belevingstoonzaal, gelegen in het prachtige Zoersel. Stap binnen en laat je betoveren door een wereld van keukens. Onze belevingstoonzalen zijn ontworpen om al je zintuigen te prikkelen en je te laten kennismaken met de eindeloze mogelijkheden die we bij Keukens De Abdij te bieden hebben. Onze keukenwinkel in Zoersel is intussen 1 jaar geopend. Heb jij ons al een bezoekje gebracht?

Doel van dit totaalconcept?

Je laten zien hoe het bij je thuis kan zijn. Het advies van onze interieurontwerpers krijg je er gratis bij!

Aangename sfeer belevingstoonzaal Zoersel

Een Abdijdorp vol van beleving

Geïnteresseerd, klant of gewoon nieuwsgierig? Breng zeker eens een bezoekje aan één van onze belevingstoonzalen. Want elke ruimte binnen de toonzalen richten we in zodat de keuken, de woonkamer, de vloer, de decoratie tot aan de muren en het plafond passen bij de uitgekozen stijl. Je kijkt je ogen uit en doet ideeën op voor jouw totaalinterieur, zoals een echt dorp waar je alles beleeft.

Voor jou werken onze keukenadviseurs en interieurontwerpers natuurlijk een nieuwe keuken op maat uit en geven ze advies rond de integratie met je interieur.

Ruime koffiecorner keukenwinkel Zoersel

Keukenverlichting

Keuken inspiratie gevonden in onze belevingstoonzaal? Onze interieurontwerpers helpen je met verschillende verlichtingsideeën. Van directe tot indirecte verlichting.

Volledig ingerichte keuken toonzaal Zoersel

Keuken decoratie

Een toffe kruk aan je kookeiland, verfkleuren tot alle soorten decoratie en wanddecoratie. Laat je inspireren voor het aankleden van je keuken én je leefruimte.

Keuken decoratie in onze showrooms

Combinatie

Stijlen combineren, een dagdagelijkse job voor onze interieurarchitecten. Hou je van een moderne keuken of eerder een landelijke keuken? Misschien wil je wel een integratie met de nieuwste keukentrends? Kom eens langs om jouw keukenplannen te bespreken.

Maak je afspraak

Warme en huiselijke sfeer

De belevingstoonzaal creëren was in 2020 een bewuste keuze. We wilden meer geven, zoals een echte beleving, iets waar we in uitblinken. Een warme huiselijke sfeer die je ziet én voelt. Dat was de nieuwe droom.

Hoe gingen we te werk?

Door te luisteren naar onze klanten. Wat ze misten: het zien van het volledige plaatje. De belevingstoonzalen gaven hierop een antwoord en openden een nieuwe wereld. Iets nieuws, iets dat nog niet gedaan was, iets waar we terecht trots op zijn. En de klanten, die weten het zeker te smaken.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid