Advies van onze interieurarchitecten

Interieurarchitect keuken

Wij maken het verschil door onze toegevoegde waarden! Belgische kwaliteit, grote keuze aan stijlen en combinaties, sterke voor-, tijdens- en naservice én de gratis binnenhuisarchitect van Keukens De Abdij. Laat je dus door ons adviseren en koop een keuken voor het leven.

Inspiratiesessie boeken

Interieurarchitect voor je keuken

Waarom spelen onze binnenhuisarchitecten zo’n grote rol? Het antwoord ligt voor de hand: ze ontwerpen de identiteit van je keuken door sfeer, ruimte en licht te creëren met creatieve oplossingen. Elk detail nemen ze onder de loep en ze bouwen niet alleen mee aan je nieuwe keuken, ze helpen en adviseren ook rond de invulling. Zo vind je jouw levenswijze, praktische noden en favoriete keuken terug in je maximaal geoptimaliseerde keuken.

Hoe gaan onze keukenarchitecten te werk?

Onze binnenhuisarchitect neemt, na de opmeting van je keuken, het ontwerp nog eens goed vast. Zijn er nog aanpassingen nodig? Waar verbeteren we nog een functie? Zit de verlichting, kleur en vormgeving goed? Kiezen we toch beter voor een ander toestel? Onze interieurarchitecten tonen je de opties door middel van een 3D-visualisatie en bekijken samen met jou of de keuken helemaal goed zit voor ze in bestelling gaat.

Keuken kleuren

Alles staat of valt met kleur en daarom nemen onze binnenhuisarchitect dit ook serieus. We leggen de 375 kleurenstalen nog eens op tafel en verzekeren de match met de rest van je woning.

Kleur- en materiaaladvies door keukenarchitecten in onze uitgebreide stalencorners

Keuken inbouwtoestellen

Welke toestellen zijn er voor jou belangrijk? Hoe hoog staan ze? Komen ze tegemoet aan je wensen? Het nut van elk toestel, het merk en de functies herbekijken we tot het klopt.

Advies door interieurarchitect keuken over de juiste keuken inbouwtoestellen

Keuken opbergers

Legplanken, binnenlades tot het Le-mans opbergsysteem in de hoekkasten. Benutten we de ruimte voldoende en zit er in elke creatieve oplossing voldoende functionaliteit en ergonomie?

Advies door binnenhuisarchitect keuken over de verschillende keuken opbergers

Keukenverlichting

Verlichting en stopcontacten, je trekt je haar uit als het niet goed zit. Daarom overlopen onze interieurarchitecten nauwgezet of de elektrische opties voldoende aanwezig zijn.

Advies door interieurarchitecten over de meest geschikte keukenverlichting

Keuken afwerking

Het zit hem in de details en wij laten die kloppen. Van spatwanden en decoratieve accenten tot de barkruk aan het eiland. Wij helpen je met elk detail en zorgen voor harmonie in je keuken en je huis.

Kan je nog niet kiezen en heb je nood aan een vervolgafspraak om de juiste knopen door te hakken? We geven je alle tijd en ruimte, want een keuken van Keukens De Abdij koop je voor het leven!

Interieurarchitect boeken

Hoeveel kosten onze keukenarchitecten?

Afhankelijk van de vraag kost een binnenhuisarchitect al gauw tussen de €500 en de € 7.000. Maar bij ons stellen we een persoonlijke interieurarchitect gratis ter beschikking. Ze staan steeds ter beschikking om samen jouw keukenplannen te bekijken en vrijblijvend advies te geven. Dus waarom zouden we jou niet laten meeprofiteren van hun expertise? Dat is mooi meegenomen!

Keuken inspiratie

Wil jij gezelligheid en sfeer in je nieuwe keuken? Onze keukenadviseurs en interieurarchitecten helpen je stap voor stap. We letten op elk detail en matchen de vormgeving, functionaliteiten en opbergruimtes aan jouw gezin en/of levensstijl. Kan je niet wachten? Duik al eens in onze keuken inspiratie of download onze inspiratiegids en laat je inspireren.

Gratis advies op maat

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid