Advies van onze binnenhuisarchitecten

Wanneer u denkt aan Keukens De Abdij, denkt u waarschijnlijk ook aan onze binnenhuisarchitecten. Het is dan ook onze missie om vanuit onze passie en kennis pure kwaliteitskeukens te ontwerpen en daarin spelen onze binnenhuisarchitecten de hoofdrol. Dankzij hen wordt uw keuken gebouwd met de beste materialen en de grootste expertise.

Onze binnenhuisarchitecten zijn de spilfiguur tussen de klant en hun ontwerp. Hun inspirerend, creatief advies zorgt ervoor dat uw ontwerp uitmondt in UW droomkeuken. In eerste instantie zal u voor het algemene ontwerp van uw keuken samenzitten met onze keukenadviseurs. Hierbij bespreekt u voor de eerste keer wat voor keuken u zou willen en wat uw wensen zijn. Onze keukenadviseurs bekijken dan wat mogelijk is in de gegeven ruimte, aan welke wensen er kunnen voldaan worden en hoe uw keuken zo functioneel mogelijk kan worden ingedeeld. Na dit eerste contact volgen de opmetingen. Hierbij komt ook de binnenhuisarchitecte bij u langs en krijgt u gratis advies over kleur, tegels, en bedenken zij mee het concept van uw keuken. Na opmeting wordt uw plan, dat u reeds samen voor een eerste keer met de keukenadviseur had besproken, verder uitgewerkt en klaargezet om alles nog een laatste keer te bespreken in de toonzaal.

Bij deze laatste wijziging werken onze binnenhuisarchitecten in verschillende stappen:

  1. De kleuren: In de eerste stap worden de kleuren van uw keuken, de frontjes en het werkblad opnieuw besproken. Samen met de stijl van uw huis wordt er gezorgd voor een totaalconcept binnen uw woning. Met keuze uit meer dan 375 stalen en kleuren wordt alles opnieuw samengelegd.
  2. Het keukenapparatuur: Ten tweede worden de toestellen opnieuw besproken. Heeft u genoten van gratis toestellen, of heeft u reeds specifieke keuzes gemaakt? De binnenhuisarchitect overloopt met u al uw wensen en noden. De samenstelling van uw gezin, hoogte van uw toestellen,... Op elk detail wordt er gelet.
  3. De indeling: Ook de indeling van uw keuken wordt nog even bekeken. Hebt u liefst legplanken of verkiest u eerder binnenlades in uw kast? Of misschien een Le-mans systeem in uw hoekkasten zodat alle ruimte volledig benut wordt? Ergonomie en functionaliteit zijn belangrijke factoren binnen uw keuken.
  4. Verlichting en details: Ten laatste mogen verlichting en accessoires zeker niet ontbreken. Deze zorgen voor de sfeer en functionaliteit binnen uw keuken. Verlichting in verschillende sterktes, op afstandsbediening of gewoon met een schakelaar. Stopcontacten op uw eiland: een twist of powerport. Vuilbakjes en een handdoekrekje in uw spoelkast en een bestekindeling in uw lades. Aan alles wordt er gedacht. Op deze manier hebt u in detail een beeld van uw volledige droomkeuken. Op geen enkele manier ontbreekt technisch advies en creativiteit.

Hebt u een grote of een kleine keuken? Het interieur en de afwerking maken het plaatje compleet, ook hierbij kunnen onze binnenhuisarchitectes u hulp bieden.

Tevens hebben wij bij Keukens De Abdij te Ninove een enorme variatie aan meubels en verschillende stijlen aan uitstekende kwaliteit. Onze meubelcollectie  kan u terugvinden op de benedenverdieping van ons hoofdkantoor in Ninove. Ziet u in een van onze toonzalen een leuke keukentafel, barkruk of keukenstoel? Vraag vrijblijvend raad aan een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.

Extra aankleding in de keuken zorgt voor sfeer in uw keuken. Kies bijvoorbeeld voor accenten in toffe kleuren, dit zorgt  ervoor dat uw keuken een geheel vormt met de rest van uw woning. Op koude dagen graag een winterse tint? Ga dan voor oranje, donkergroen of bordeaux. In de zomer een zomerse sfeer? Kies dan voor frisse kleuren zoals geel of licht groen. Ook eyecatchers zoals een leuke tekst op de muur, een foto of krijtverf waar je de lekkerste recepten op kan schrijven zijn interessante ideeën om je keuken op te frissen.

Decoratie hoef je ook niet altijd speciaal te kopen. Heb je glazen kasten in je keuken? Zet in deze kast dan eens kleurrijke kookboeken. Of plaats borden en glazen op een manier dat deze als decoratie kunnen dienen. Broodplanken, snijplanken of dienplanken zijn ook  handige en stijlvolle elementen om standaard als interieurelement te dienen. Wanneer je een nieuwe Kitchenaid, een mooie koffiemachine of blender hebt gekocht, kunnen deze ook fungeren als decoratie. Deze toestellen hoeven niet steeds opgeborgen te worden in de kast! Opvallende elementen? Of eerder de soberheid die siert? Voor iedere keuken bestaan er de passende decoratieve elementen om elk soort sfeer te creëren en voor een stijlvol en decoratief interieur te zorgen!

U bent altijd welkom in één van onze vestigingen in Ninove, Waasmunster of Boutersem om inspiratie op te doen en de nieuwste keukentrends te ontdekken in de toonzaal. Beleef uw keuken!

 
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul dit onderstaande formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.