Keuken ontwerpen online met onze keukenplanner

Keuken ontwerpen online met onze keukenplanner

Op onze website kan iedereen zijn of haar droomkeuken ontwerpen online dankzij onze keukenplanner en zo al een beeld krijgen van hoe je toekomstige nieuwe keuken eruit zal zien.  Probeer dan zeker onze geweldige keukenplanner. We nemen even de verschillende stappen door.

Keuken ontwerpen online: zo ga je te werk

Stap 1: kies keukenstijl

De eerste stap in de keukenplanner is het kiezen van een keukenstijl. Hier heb je de keuze tussen moderne keukens, landelijke keukens, Scandinavische keukens, Japandi keukens, ... Kies je voor een glanzend of mat front, een greeploze keuken of keuken met handgrepen? In de eerste stap wordt de algemene look-and-feel van je nieuwe keuken bepaald.

Stap 2: selecteer keukenopstelling

In de volgende stap geef je aan hoe de keukenruimte eruit ziet qua vorm en afmetingen. Er zijn drie standaardvormen te selecteren: rechthoek, L-vorm en een 5-hoek. Indien jouw ruimte geen van deze standaardvormen heeft, kies je best voor de ‘vrije vorm’ waarbij je zelf jouw ruimte kan tekenen. Nadat je de geschikte ruimte hebt gekozen, vul je de afmetingen van wanden en plafond in.

In het ontwerp wordt er ook rekening gehouden met schuine plafonds, dit kan je aangeven door op de daksymbooltjes te klikken in het ontwerp.

Stap 3: keuken ontwerpen

In de derde stap kan je jouw keuken concreet beginnen 'ontwerpen'. Hier kan je onder andere bepalen hoe de deuren en ramen eruit gaan zien en waar deze geplaatst moeten worden. De plaatsing van de voorzetwanden, aansluitingen en verwarmingselementen kan je hier bepalen. .

Stap 4: benodigdheden

Wanneer je doorklikt naar deze volgende stap, kan je bepalen welke soort kasten: bovenkasten, onderkasten, sideboards, losse apparaten, accessoires en decoratie je graag in het ontwerp wil gebruiken. 

Stap 5: keuken afwerking

In deze laatste stap heb je de mogelijkheid om de look van je keuken te bepalen. In deze stap kies je de kleuren van de wanden, werkbladen, muren, pleisterwerk, behang, vloertegels of de parket. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om je keuken helemaal aan te passen naar je persoonlijke smaak.

Daarbij kan de planning van je nieuwe keuken op verschillende manieren visueel worden getoond. Aan de hand van een plattegrond, een frontaanzicht voor elke wand en een 3D-weergave. Je kan dit online keukenontwerp ook delen op sociale media of mailen naar andere mensen. Het bestand kan eveneens worden opgeslagen of worden afgedrukt om mee te brengen naar de toonzaal.

Stap 6: wat nu?

Met het doorlopen van alle bovenstaande stappen heb je nu je ideale keuken kunnen samenstellen. Het is normaal dat je nogheel wat bijkomende vragen hebt. Wij staan voor je klaar om samen je keukenplannen te bekijken. Wanneer je klikt op ‘volgende’ kan je jouw gegevens achterlaten zodat we jou kunnen contacteren voor verdere info of het maken van een afspraak.

 

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid