Keukens De Abdij exclusieve keukenpartner Cook At Home

Keukens De Abdij exclusieve keukenpartner Cook At Home

Ben jij een kookfanaat? Word lid van de nieuwe online app ‘Cook At Home’ en profiteer van de kortingen van het foodplatform voor kookliefhebbers en hobbykoks. Ga je een nieuwe keuken kopen? Geniet van kortingen tot 1.250 euro bij Keukens De Abdij. Lees deze blog, ontdek al de kortingen en kom langs in één van onze belevingstoonzalen bij jou in de buurt.

Onze toonzalen

Wat is het online foodplatform Cook At Home?

Tien Vlaamse chefs en één sommelier sloegen de handen in elkaar voor een kookbijbel van formaat. Elke kookliefhebber vindt er persoonlijke gerechten, kooktechnieken en favoriete adresjes van topchefs, maar er is meer. Met de progressieve web app van Cook At Home personaliseer je gerechten en ontdek je gemakkelijke video’s, boodschappenlijsten en een hoop kortingen.

Het Cook At Home foodplatform

De 10 Vlaamse topchefs van het kookplatform

Topchef Piet Huysentruyt maakte kokend Vlaanderen warm voor zijn online foodplatform. Wie wist hij te strikken? Grote namen als:

  • Top- en sterrenchefs Wout Bru, Marcelo Ballardin, Fatima Marzouki en Marco Cellini
  • Meester chocolatier Olivier van Nueten
  • Topsommelier Sepideh Sedaghatnia
  • Vegan-expert Nathalie Meskens
  • Grillkoning Peter de Clercq
  • Gezonde en lekkere foodie Sandra Bekkari
  • Chefkok voor studenten Chloé Lauwers

Waarom het online foodplatform Cook at Home?

Online recepten, weekmenu’s van de doopchefs met topgerechten, een handige app en een persoonlijke QR-code met vele kortingen. De Cook At Home app is hotter than hot. De Vlaamse culinaire beleving combineren met Arabische toetsen, heerlijke desserts en wijnen afkomstig van over de hele wereld. Het kan allemaal! Het online foodplatform vult de keuken en kiest voor duurzaamheid. Hoe ze dat doen? Door de wegwerpmaatschappij in te binden met professioneel materiaal en kwaliteitskeukens, maar ook door voedselverspilling tegen te gaan. Een win-win voor jou en heel de wereld.

Kom langs in één van onze toonzalen

Online recepten en weekmenu’s voor de hobbykok

Cook At Home is de streamingdienst voor kookliefhebbers en hobbykoks in Vlaanderen. Met de handige app combineer je de heerlijkste gerechten van Vlaamse topchefs en degusteer je de lekkerste wijnen op aanraden van bekende sommelier Sepideh Sedaghatnia. De kernwaarden van het foodplatform? Genieten en besparen met lekkere en exclusieve gerechten zonder voedselverspilling.

De gepersonaliseerde kookbijbel van Cook at Home

Cook At Home is veel meer dan een receptenboek. Met de online app vind je online recepten, stel je weekmenu’s op maat samen en link je meteen naar de handige boodschappenlijst. Zo winkel en kook je zonder zorgen gerechten die je bijblijven. Bovendien levert elk lidmaatschap je geld op via talloze kortingen op restaurantbezoeken, keukenmateriaal of zelfs op een nieuwe keuken van de Abdij.

De Cook At Home chefs

QR-code vol kortingen met de app van Cook At Home

Wat ben je met een foto van een heerlijk gerecht als je het recept niet kent? Cook At Home leert je topgerechten koken en combineren aan de hand van handige video’s en een gebruiksvriendelijke app. Afhankelijk van je lidmaatschap krijg je op restaurant tot 7 procent korting, ontvang je tot 45 procent korting op keukenmateriaal en bestel je een gloednieuwe keuken bij De Abdij tot wel 1.250 euro korting met je persoonlijke QR-code. 

Pro duurzaamheid en anti voedselverspilling met de app

Verspilling. Een wereldwijd probleem en zonde van al het lekkere eten. Als kok breekt je hart telkens een beetje. Daarom zochten Cook At Home en Keukens De Abdij samen naar nieuwe manieren om duurzaam om te gaan met voeding, kosten en materialen. Een nieuwe applicatie reikte de oplossing aan. 

Hoe werkt duurzaamheid nu met een App?

Door middel van een automatische en online boodschappenlijst gaan we te grote aankopen tegen en bespaar jij geld. We leren je ook nieuwe en duurzame kooktechnieken, tonen waar je lekker uit eten gaat zonder je portemonnee leeg te roven en zetten degelijke keukenmaterialen in actie. Keukens De Abdij zet nog een stapje verder door een immense korting. Met 1.250 euro korting betaalt je lidmaatschap zich vanzelf terug.

Kom langs in één van onze toonzalen

Kortingen van Cook At Home en Keukens De Abdij

Cook At Home en Keukens De Abdij vonden elkaar. Onze waarden matchen perfect. Samen zetten wij heel Vlaanderen aan de kookpotten. Schrijf je in, ontdek de app en bereid de lekkerste gerechten. Want daar dienen onze keukens voor: samen koken en genieten. Word vandaag lid en bespaar met de Abdij. Maar bovenal blijf genieten van koken, lekker eten en samenzijn.

Cook At Home en Keukens De Abdij in de media

Topchefs die samen hun recepten delen met kokend Vlaanderen in samenwerking met bekende kwaliteitsmerken zoals Keukens De Abdij. Dat nieuws ontging ook de media niet. Je leest er online alles over via de Gazet van Antwerpen, Het Laatste NieuwsDe Standaard en Made-in

Voor elke kok en keukenliefhebber wat wils

Heb je een allergie of intolerantie, ben je een vleesliefhebber of ben je zot van wereldse smaken? Met de Cook At Home digitale kookbijbel ontwerp, combineer en bewaar je eigen creaties. Kook een vegetarische lekkernij van Nathalie Meskens en overgiet het met saus van Wout Bru. Of haal je barbecue boven en laat je inspireren door Peter De Clercq. Nog jong in de benen? Voor je het weet staat er een feestelijk kindergerecht of gezonde en betaalbare studentenkost op het menu. Wat moet je hiervoor doen? Surf naar cook-athome.be, kies je lidmaatschap, maak je persoonlijke mix en geniet.

De Netflix vol kortingen voor hobbykoks

Al die nieuwe recepten vragen om de keuken die jou begrijpt. Daarom geeft Keukens De Abdij je tot 1.250 euro korting. Maar het stopt niet bij ons. 30 toplocaties en 14 kwaliteitsmerken doen met ons mee. Ze openen hun deuren en vullen de kasten van alle leden van Cook At Home. Het regent kortingen voor jong en oud tot wel 45 procent.

Registreer je als Sweet (€ 9,99/maand) of Spicy (€ 19,99/ maand) en ontdek de schatten van het culinaire landschap. Wil je meteen van de grootste korting genieten?

Kom langs in één van onze toonzalen

Cook At Home bekende chefs

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid