Afvalemmer integreren in de keuken

Afvalemmer integreren in de keuken

In een keuken wordt heel wat afval geproduceerd. Het is dan ook raadzaam om goed na te denken over welk afvalverzamelsysteem u in uw nieuwe keuken wil voorzien. Want indien u de keuze heeft, raden wij u zeker aan een inbouwsysteem te voorzien. Vrijstaande afvalverzamelaars in de keuken zijn echter niet meer van deze tijd. Het oogt niet altijd mooi en het kan al eens in de weg staan. Wij sommen dus graag de diverse inbouw mogelijkheden voor u op.

Afvalemmer in lade

Bij een afvalverzamelaar in de keukenlade schuift u de lade uit en kan u 1 of meerdere afvalemmers voorzien. Meerdere afvalemmers voorzien is zeker geen overbodige luxe. Naast uw restafval kan u er bijvoorbeeld ook Groente en Fruitafval, Papier en Karton en PMD in kwijt.

Zo hoeft u niet telkens naar buiten te gaan wanneer de fles melk leeg is. Beschikt u over een grote keuken en kan u wel een lade missen voor uw afvalverzamelaars in te verstoppen? Dan is dit systeem zeker een aanrader.

Afvalemmer in werkblad

Afval sorteren als een echte chef kok? Dan is het u alvast zeker niet ontgaan dat hij zijn groenten- en fruitafval kwijt kan in een afvalverzamelaar die in zijn werktafel geïntegreerd zit. Dat is echt super handig!

Afvalemmer met draaisysteem

Wenst u een vuilbak die afgesloten is van zodra de keukenkast toe is, en open draait wanneer u de keukenkast opent? Dan kiest u voor een afvalemmer met draaisysteem. Eigenlijk is dit ongeveer hetzelfde principe als de afvalemmer die in de lade geïntegreerd zit, maar kan u er slechts 1 installeren per kastdeur.

De inhoud van de emmer zal dan uiteraard ook groter zijn dan wanneer u kiest voor meerdere afvalemmers in een keukenlade. Een afvalemmer met draaisysteem is de ideale oplossing voor kleinere keukens.

Maak nu je afspraak

Boek nu je persoonlijke keukenarchitect voor gratis en vrijblijvend advies. Zij creëren sfeer, licht en ruimte door creatieve oplossingen en tillen je nieuwe keuken naar een hoger niveau.

Zelf je keuken ontwerpen? Ga zelf aan de slag met onze geweldige keukenplanner en ontvang meteen je keukenplan. Kostprijs keuken berekenen? Dat doe je in 5 eenvoudige stappen met onze handige prijscalculator.

Download onze inspiratiegids en laat je verrassen door onze laatste realisaties. Tot binnenkort in één van onze keuken belevingstoonzalen?

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid