Batibouw keukens 2023

Batibouw keukens 2023

Een nieuwe keuken kopen op Batibouw 2023? Wij, bij De Abdij, alvast wel! Bezoek ons in hal 11 op stand 11240 en ontdek de verschillende stijlen, kleuren en nieuwste keukentrends voor 2023! Ontdek via onderstaande knop onze nieuwe Batibouw keukens 2024.

Batibouw keukens 2024 

Batibouw 2023 aftermovie

Heb je ons gemist op de beurs? Bekijk hier onze aftermovie en herbeleef de aangename sfeer op onze prachtige stand! Zien we jou binnenkort in één van onze toonzalen?

Kom onze Batibouw keukens ontdekken

Stiekem al benieuwd naar onze nieuwste Batibouw keukens? Wij geven je al een sneak peek over de nieuwste trends. Blijf je bij het gekende Westen of kies je voor het warme Ibiza, het mooie Noorden of het mysterieuze Oosten? We tonen je de nieuwste trends voor 2023 en de gekende keukenstijlen in een modern of landelijk jasje.

Batibouw keukens 2023

Minimalisme en eenvoud in Ibiza

Het nieuwe keukendesign dat 2023 verovert: de Ibiza keukenstijl. Voor de eenvoud van de Ibiza keuken lopen de liefhebbers warm. Want de moderne strakke look, de grote kasten en de doorlopende fronten geven niet alleen een mooi uitzicht, ze zorgen ook voor ruimte en een open sfeer.

Ibiza keuken met moderne strakke look

De gulden middenweg in stijl

Hou je van confituur en smeerkaas op je boterham? Combineren brengt de beste smaken naar boven en dat is niet anders bij strak landelijke keuken. Krijg eindeloze mogelijkheden om meer ruimte te scheppen door een le-mans systeem of een doorloopdeur. Of droom al weg bij een echt fornuis?

Strak landelijke keuken met doorloopdeur

Pittig en stijlvol

Op en top modern. Met deze keuken stap je de 22ste eeuw al binnen. Met kleurcontrasten, een groot werkblad, diepe lades en greeploze fronten zorgt dit pittig en stijlvol design voor ruimte. Deze Japandi keuken ligt bij jou in de bovenste schuif als je houdt van stijlvolle eik met gedurfde contrasten.

Japandi keuken met greeploze fronten

Eigentijds ontbijten

Een moderne leefkeuken met zachte en strakke toetsen voor een gezin dat graag samen ontbijt. Weinig kleur en toch spelen met tinten brengt sfeer. Verder creëer je meer ruimte met handig kastwerk zoals een apothekerskast, binnenkorven, verdoken werkblad, ruim eiland en gezellige ontbijthoek.

Moderne leefkeuken met ruim eiland en gezellige ontbijthoek

Trends van toen en nu

Hou je van strak, maar niet té? Bij de mooie staalraamuitstraling van deze strak landelijke keuken met groene trendkleur droom je weg. De voordelen van dit design? De look past in elk huis, ook in dat van jou. Waarom? Met trends van toen en nu komen zowel de landelijke als moderne woningen aan hun trekken.  

Strak landelijke keuken met groen front en stalen ramen

De keuken van vandaag

Deze moderne keuken bekoort iedereen die houdt van eigentijds met een snuifje urban. Een sterk staaltje ‘what you see, is what you get’ met robuust hout en zwarte anti-fingerprint afwerking. Compleet met inductievuur, onderbouwoven en in laminaat bekleed niswerk zorgt deze keuken voor het nodige comfort.

Moderne keuken in hout met zwarte tinten

Het licht van het Noorden

Veel licht, natuurlijke materialen en afgewerkt met hout. Onze keukens zijn dan wel ontworpen en geassembleerd in België, de roots komt uit telkens uit één van de vier windrichtingen. Met het Scandinavisch keukendesign brengen we de marmerlook terug van weggeweest en creëren we meer licht dan je voor mogelijk hield.

Scandinavische keuken met houttint en marmerlook keukenblad

Het beste van twee werelden

De Japandi keuken verovert de westerse regionen met eenvoud, schoonheid en comfort. Deze stijl combineert het beste van twee werelden. Hoe Scandinavië en Japan dat doen? Doordat het ontwerp compatibel oogt en elkaar aanvult. Geniet van minimalisme én luxe met deze keukenstijl.

Minimalistische en luxueuze Japandi keuken

Waarom je zeker moet langskomen?

Zoek je naar een reden om De Abdij te bezoeken bij de hall Batibouw keukens? 

  • Vergelijk verschillende keukenstijlen naast elkaar
  • Ontvang ‘on the spot’ professioneel advies
  • Praat vrijblijvend met keuken- en interieurexperten
  • Krijg je nieuwe keuken aan de beste prijs
  • Geniet van onze Batibouw actie

Batibouw keukens en zoveel meer

De bouwbeurs vult de Brusselse Heizelpaleizen vol met bedrijven die jou vrijblijvend informeren over de nieuwste innovaties en trends van 2023. Het is de grootste bouw- en renovatiebeurs in België voor zowel professionals als particulieren en niet te missen voor iedereen met bouw- of renovatieplannen. Zie je het bos tussen de bomen niet meer? Bestel je tickets en kom zeker langs bij de keukenhal.

De snelste weg naar Batibouw 2023

Batibouw gaat traditioneel door in Brussels Expo en dit jaar zien we jou graag verschijnen tussen 14 en 19 maart 2023. Zoek je het juiste adres? Stel je GPS in op Belgiëplein 1, 1020 Brussel en bereik het gemakkelijk met de wagen, motor of openbaar vervoer. Vind alle informatie over de bereikbaarheid en kom zonder zorgen naar bouwbeurs.

Helemaal verkocht door één van deze keukens? Ontdek ze en zoveel meer in Brussels Expo bij Keukens De Abdij op Batibouw 2023.

Praktische info

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid