Batibouw keukens 2024

Batibouw keukens 2024

Een nieuwe keuken kopen in 2024? Kom onze Batibouw keukens ontdekken en start je nieuwbouw of renovatie zonder zorgen. Onze interieurarchitecten en keukenadviseurs staan er paraat om je wegwijs te maken in de nieuwste keukentrends van 2024 en innovatieve systemen van de toekomst. Bezoek ons tussen 17 en 25 februari 2024 in Brussels Expo in paleis 7, stand 7116.

Afspraak maken 

Batibouw 2024 aftermovie

De leuke sfeer op onze stand herbeleven? Blik samen met ons terug naar Batibouw 2024.

Waarom je moet langskomen

Helemaal gratis als VIP de beurs bezoeken, toegang tot de kennis van onze interieurarchitecten, keukenadviseurs en een extra beurskorting op je nieuwe keuken? Heb je nog een reden nodig om langs te komen?

Afspraak maken 

Batibouw condities keukens

Actie! Actie! Actie! Daar gaan we ver in tijdens Batibouw 2024. Kom langs en ontdek de nieuwste keukentrends, laat je gratis begeleiden door onze interieurarchitecten en keukenadviseurs en geniet van de beste keukenprijs van dit jaar.

Wat betekent dat voor jou? Batibouw condities natuurlijk!

  • 5 gratis toestellen t.w.v. €5.000
  • Gratis afbraak oude keuken
  • Gratis 55-inch 4K Smart TV
  • De beste prijs voor je kwaliteitskeuken

Uitzonderlijke Batibouw condities

Ontdek onze actie 

Ontdek onze Batibouw keukens

Een echte keukenbeleving met de nieuwste trends van 2024 staat je te wachten in paleis 7 van Brussels Expo. We nemen je namelijk mee naar Oosterse sferen, moderne en landelijke hoogtes en verdiepen ons in de Zuidelijke schoonheid van de Italiaanse kusten met een scala aan kleuren, materialen en gezelligheid. Laat je professioneel adviseren door onze keukenadviseurs en interieurarchitecten en geniet bovenop onze huidige actie van een extra beurskorting.

Verkocht aan de Italiaanse schoonheid

Warm, exotisch en een beetje extravert. Wanneer je de keukentrend met Italiaanse roots ontdekt, ben je meteen verkocht. Deze moderne keuken steelt je verbeelding met een combinatie van charme en contrasten. Are you ready to rumble? Dan is deze Italiaanse schone misschien wel jouw perfecte match.

Batibouw keuken: moderne keuken met Italiaanse roots

Eigentijdse en moderne aan scherpe prijs

Een eigentijdse keuken, elegant en aan een zeer scherpe prijs. Een kwaliteitskeuken volgens de hedendaagse trends, met een marmerlook en de nodige Samsung toestellen zonder dure potten te breken. Bij Keukens De Abdij zoeken wij altijd naar sterke prijs-kwaliteitverhoudingen.

Batibouw keuken: eigentijdse keuken aan scherpe prijs

Er zit kracht in modern en zacht

Voel de kracht van de Japanse zee, de rust van de Stille Oceaan en de ruimtelijke en frisse bries van de Scandinavische vlaktes. De mogelijkheden van de Japandi stijl zijn eindeloos. Van grote contrasten tot rustige kleuren met luxueuze en minimalistische details die in het oog springen.

Batibouw keuken: Japandi keuken met rustige kleuren en luxueuze details

Het contrast van Noord naar Oost

Een minimalistisch gevoel, een krachtig contrast en een keuken vol verborgen luxe. Kies je voor strakke lijnen en verrassende verschillen? Laat je keuken dan niet inboeten aan luxe. Binnenin de Japandi stijl valt er heel wat extra te verstoppen, zodat koken fijner en makkelijker wordt.

Batibouw keuken: Japandi keuken met krachtige details en verborgen luxe

Tijdloos chic en een streling voor het oog

Geen fan van ‘bold’, maar wel van ‘beautiful’? Er zit schoonheid in simplisme en warmte in natuurlijke materialen. De zachte zouttinten en acaciakleuren geven deze elegante keuken een mooie en toch iets wat robuuste uitstraling. Een echte pure en prijsbewuste kwaliteitskeuken voor de liefhebber.

Elegante keuken met zachte zouttinten en acaciakleuren

Landelijk ruw en warm

De landelijke keuken bezit mooie elementen die nooit vergaan. Ze past zich aan in moderne woningen en voelt zich helemaal thuis in een rustiek huis. Waar je ook van houdt, met deze landelijke stijlvolle keuken vol Whirlpool luxe toestellen kies je voor gedistingeerd aan een sterke prijs.

Landelijke keuken met stijlvolle rustieke uitstraling

Het beste van twee werelden

Hou je van de strak landelijke toets, maar wil je uitpakken met een modern jasje? Kies voor het beste van twee werelden en durf met kleur en contrasten de landelijke stijl moderniseren. De trendy en moderne groene kleur met de messingdetails springen in het oog en geven het cachet dat je zoekt.

Strak landelijke keuken in groene trendkleur met messingdetails

Old school extravaganza

Landelijk, modern tot een tikkeltje gewaagd. Durf stijlen combineren met de Batibouw keukens van 2024. In deze landelijke keuken komen bleke houttinten tot hun recht door contrasterende trendkleuren zoals groen, rood en zwart. De rustieke landelijke toetsen zorgen voor een zachter resultaat waar je warm van wordt. 

Landelijke keuken met bleke houttinten en contrasterende kleuren

Batibouw keukens 2024 ontdek je sneller dan je denkt

Bestel je tickets voor een datum tussen 17 en 25 februari 2024, stel je gps in op Belgiëplein 1, 1020 Brussel en kom zonder zorgen met de wagen, motor of openbaar vervoer de Batibouw keukens van 2024 bewonderen in Brussels Expo. Vind alle informatie over de openingsuren, tickets en bereikbaarheid binnen handbereik.

Mag het ietsje informeler? Wij betalen je toegangsticket tijdens een VIP-arrangement. Boek je gratis ticket en geniet van een hapje en een drankje op de nocturne van vrijdag 23 februari tot 22u00.

Praktische info

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid