Bezoek ons op Bisbeurs 2023

Bisbeurs keukens 2023

Sta jij ook te popelen om je nieuwe keuken te kopen op de Bisbeurs? Bezoek ons tussen 7 oktober en 15 oktober 2023 in hal 6 op stand 6220Maak vandaag nog je VIP afspraak en garandeer jezelf een plekje op onze stand. Wij verwelkomen je graag met een hapje en een drankje. Bovendien krijg je van ons ook meteen een gratis toegangsticket voor de beurs.

VIP afspraak maken 

Waarom je zeker moet langskomen?

Je hoeft niet ver te zoeken naar een reden om Keukens De Abdij te bezoeken op de Bisbeurs.

Kom gratis en voor niets de beurs bezoeken, want wij betalen je ticket! Maak je VIP afspraak en ontvang meteen je gratis toegangsticket. Wij kunnen geen redenen meer bedenken om niet te komen. En jij? Kom jij ook?

VIP afspraak maken

Budgetvriendelijk op de Bisbeurs?

Actie, actie, actie! Veel meer dan je kan geloven! In oktober is het woonmaand met Bisbeurs condities. We sloegen namelijk de handen in elkaar met X2O, Junto, Exterioo en Impermo en creëren je interieur van A tot Zorgeloos genieten.

Wat betekent dat voor jou? Mooie Bisbeurs kortingen natuurlijk!

  •  35% korting op kasten
  • 20% korting op toestellen
  • Gratis afbraak of Impermo tegelcheque van €1.000

Ontdek onze actie 

Woonmaand met Bisbeurs condities

Kom onze Bisbeurs keukens ontdekken

Met de nieuwe keukenstijlen van dit jaar gaan we maar al te graag aan de slag. Als de keuken trendsetter volgen we de nieuwste keukentrends- en innovaties op de voet. Want jouw droomkeuken bouwen we voor het leven. Daarom geven we je al een sneak peek achter de schermen tussen onze keukens op de Bisbeurs.

Bisbeurs keukens 2023

De bijzondere wereld van Ibiza

Eenvoudig en toch een tikkeltje gewaagd. Dat gevoel krijg je wanneer je onze prachtige Ibiza keukens binnenstapt. Met moderne ledverlichting scheppen we sfeer en met grote strakke kastenen een doorloopdeur creëren we ruimte. Ontdek onze altijd-kwaliteit keukens!

Ibiza keuken

De strak in het pak keuken

Breng licht en leven in je huis met deze moderne keuken. Contrasten van wit en zwart, anti-fingerprint fronts en handige opbergruimtes. Deze keuken verbergt zoveel meer voor het nakende oog. Trek de kasten open en ontdek lades die je nooit voor mogelijk hield.

Moderne zwart witte keuken

Dichter bij de natuur

Japandi combineert minimalisme met natuur en brengt je naar de culturele pracht en praal van het hoge Scandinavische Noorden en de Oostelijke eilanden van Japan. De aardse kleuren scheppen rust, terwijl de keuken veel ruimte laat voor persoonlijkheid en sfeer. Wij zijn alvast fan!

Japandi keuken

Ruimte voor het hele gezin

Een strakke keuken met een zachte tint. De Black Oak en het natuurlijk gevormde werkblad bezorgen een warme uitstraling aan deze moderne keuken. De ruimtelijkheid en slimme oplossingen zoals het le-mans systeem in de hoekkast maken er een echte doe-keuken van.

Moderne strakke keuken

Verborgen schatten van het eiland

Voyage, voyage, … je trekt op reis naar verre eilanden als je kookt in deze exclusieve japandistijl keuken. Met een vergroot beige marmer werkblad, extra kastruimte en de inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging staat niets je nog in de weg om je Belgische keuken in te ruilen voor dit exotische exemplaar.

Japandi keuken

Vandaag vertelt als toen

Voor de keuzestressers en stijlgoeroes combineren we het warme landelijke met strakke moderne toetsen. Stop dus met kiezen en laat ons je helpen met combineren. Natuurlijk zetten we er wel een fornuis in. Dit fornuis is namelijk een must wanneer je met rustieke elementen werkt en gewoon ook zalig om op te koken.

Landelijke keuken met moderne toetsen

De snelste weg naar BIS 2023

Plan je bezoek tussen 7 en 15 oktober 2023, stel je GPS in op Maaltekouter 1 in Gent en wandel, fiets of rij naar Flanders Expo.

De beurs ligt niet ver van de grote invalswegen E40, E17 en R4 en pal tussen Gent en Sint-Denijs-Westrem. In de buurt vind je de bushalte (lijn 77 en 78). De tram brengt je in 10 minuten tot bijna bij de deur (tram 1 aan Gent Sint-Pietersstation). Kom je met de wagen? Parkeer op de bezoekersparking PB of PC van de Stad Gent of vind meer informatie op de website van de Bisbeurs. Wij staan je alvast op te wachten in hal 6!

Helemaal verkocht door één van deze keukens? Ontdek ze en zoveel meer in Flanders Expo bij Keukens De Abdij op Bisbeurs 2023.

Praktische info

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid