BORA kookplaat met afzuiging

BORA kookplaat met afzuiging

Ontdek BORA, het revolutionaire afzuigsysteem voor hobbykoks en professionals. De kookveldafzuigingen en kookvelden van BORA overtuigen zelfs de meest veeleisende gebruikers. Door hun innovatieve techniek, maar ook door hun kwaliteit en design.

Hoe werkt het?

Simpel: volgens de regels van de natuurkunde. Kookwasem en – geurtjes stijgen niet meer op, maar worden al meteen bij het kookveld weggezogen. Daarvoor gebruiken we een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de dampen.

  1. Kookwasem stijgt op met een maximale snelheid van één meter per seconde.
  2. De BORA-kookveldafzuiging zuigt af naar beneden met een snelheid van ca. vier meter per seconde.
  3. De hogere dwarsstroming zuigt kookwasem en –geurtjes effectief en direct bij het kookveld af.

Wat zijn de voordelen?

Frisse lucht

Weg met geurtjes die dagen in huis blijven hangen: tijdens het koken worden de vetdeeltjes opgevangen in een vetfilter van roestvrij staal. U kookt net alsof u in de frisse lucht staat. Klaar met koken? Sluit de klep en de geurtjes blijven achter in de filter.

Vrij zicht

Geen storende afzuigkap op hoofdhoogte meer. Zo stoot u voortaan uw hoofd niet meer, maar hoeft u ook niet in gebogen houding te staan. U heeft een volledig en vrij zicht op de kookpotten, zonder storende dampen of aangeslagen bril.

Meer vrijheid

Met Bora gaat een nieuwe wereld open. Kook vanaf nu waar u wilt: voor het raam, onder een schuin dak of op een kookeiland zonder storende afzuigkap. Ideaal om plaats te besparen in kleinere keukens of voor minimalistische keukenontwerpen.

Meer rust

Dankzij de uitgekiende technologie met stille motoren zijn de verschillende BORA-systemen aanzienlijk stiller dan gewone afzuigkappen. Zelfs op de hoogste stand maakt BORA nog minder geluid dan het bakken van een steak.

Efficiënt

Conventionele afzuigkappen zijn behoorlijk prijzig in verhouding tot hun zeer lage rendement. Een BORA- kookveldafzuiging is dé betaalbare, energiezuinige en efficiënte oplossing. Met een clean rate van 100% op hoofdhoogte.

Comfort

Ook vieze afzuigkappen zijn verleden tijd. BORA-systemen blinken uit door reinigingscomfort en makkelijk onderhoud. De drie bewegende onderdelen kunt u makkelijk met de hand demonteren en simpelweg in de vaatwasmachine steken.

Welke producten bestaan er?

BORA Basic

Design en techniek in zijn puurste vorm. BORA Basic zorgt voor een revolutie in de moderne keuken, met een kookveld en afzuiging in één compacte unit. Het systeem is op slechts enkele minuten ingebouwd en meteen klaar voor gebruik. BORA

blinkt uit door esthetiek, maar ook door efficiëntie. De onweerstaanbare én betaalbare oplossing voor elke hobbykok.


BORA Classic

De ideale oplossing voor doorgewinterde thuiskoks met een passie voor kwaliteit, design en techniek. Dankzij een slimme touchbediening en compromisloze kwaliteit doet BORA Classic een nieuwe wind waaien door de moderne keuken. Dit product werd onderscheiden met de Red Dot Product Design Award en kan zowel vlak of als opzetelement worden gemonteer


BORA Professional

Functionaliteit ontmoet design. BORA Professional is de eerste keuze voor ambitieuze en professionele koks. Met maximale prestaties, een uitgebreide keuze aan krachtige kookvelden en draaiknoppen in massief roestvrij staal. Flexibiliteit is de grootste troef van BORA Professional: het systeem laat zich aanpassen aan elke denkbare keukensituatie, met een grote variatie aan afzuigcomponenten en plaatsingsmogelijkheden.

Maak nu je afspraak

Boek nu je persoonlijke interieurarchitect voor gratis en vrijblijvend advies. Zij creëren sfeer, licht en ruimte door creatieve oplossingen en tillen je nieuwe keuken naar een hoger niveau.

Ga zelf aan de slag en ontwerp je droomkeuken met onze geweldige keukenplanner. Verdiep je in materialen, kleuren, indelingen en toestellen. Prijs keuken berekenen? Dat doe je snel en eenvoudig met onze handige prijscalculator.

Download onze inspiratiegids en laat je verrassen door onze laatste realisaties. Tot binnenkort in één van onze keuken winkels?

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid