Bezoek ons op Bouw&Reno 2024

Bouw&Reno keukens 2024

Hey bouwer of verbouwer, dit jaar een nieuwe keuken kopen? Kom langs tijdens Bouw&Reno in Antwerp Expo van 13 tot en met 21 januari 2024 en bezoek onze stand 2131 in hal 2 voor eerlijk en professioneel advies. Neem je graag wat meer tijd? Bezoek de beurs helemaal gratis als VIPOnze keukenadviseurs en interieurarchitecten staan voor je klaar en geven antwoord op al je vragen. Maak vandaag nog je VIP afspraak en garandeer jezelf een plekje op onze stand. Wij verwelkomen je graag met een hapje en een drankje. Op vrijdag 19 januari is het nocturne en is de beurs geopend tot 22u00.

VIP afspraak maken 

Waarom je moet langskomen

Helemaal gratis en VIP de beurs bezoeken, toegang tot de kennis van onze interieurarchitecten, keukenadviseurs en een extra beurskorting op je nieuwe keuken? ? Heb je nog een reden nodig om langs te komen?

VIP afspraak maken 

Kwaliteitskeuken aan betaalbare prijs op Bouw&Reno

Het jaar is nog maar net begonnen en daar is de eerste straffe actie al. Dat doen we natuurlijk niet voor niets. We gaan namelijk voor de eerste keer naar de Bouw&Reno en dat vieren we graag. Wat betekent dat voor jou? Een duik in de nieuwste keukentrends en een extra beurskorting op de nieuwe collectie 2024!

  • 5 Gratis toestellen t.w.v. €5.000
  • Gratis afbraak van je oude keuken
  • 55 inch 4K Smart TV cadeau
  • 2 jaar prijstvast reserveren 

Ontdek onze actie 

Bouw&Reno 2024 actie

Ontdek onze Bouw&Reno keukens

Een nieuw jaar, dat betekent nieuwe keukentrends, duurzame ideeën en innovatie. Keukens De Abdij steekt dan meteen van wal met knappe creaties en straffe acties op de nieuwe collectie. Ontdek onze Bouw&Reno keukens tijdens de beurs, laat je professioneel bijstaan door onze keukenadviseurs en interieurarchitecten en geniet bovenop onze huidige actie van een extra beurskorting.

Keuken met Italiaanse roots

We brengen je naar het zuiden met warme en stijlvolle Italiaanse charmes. Deze moderne en tijdloze keuken recht uit de nieuwe collectie is afgewerkt met Italiaans walnoothout om het geheel een warm effect te geven. Perfect te combineren met bijvoorbeeld een marmer(look) keukenblad en innovatieve systemen zoals een le-mans hoekkast, leuke greepjes en kwalitatieve toestellen.

Moderne keuken in Italiaans walnoothout

Licht en leven in de keuken

Licht en ruimte creëren waar er geen is. In 2024 willen we alles uit de ruimte halen met slimme opbergsystemen, doorloopdeuren, indirecte ledverlichting en ruime kolomkasten in een strak geheel. Keukenadviseurs en interieurarchitecten breken er hun hoofd over, maar bij Keukens De Abdij zitten deze Scandinavisch geïnspireerde keukens simpelweg in de nieuwe collectie.

Strak Scandinavische keuken met lijntjesdeur

Oosterse blikvangers

In 2023 begon de liefde van de Belg voor de eenvoud van een Japandi keuken te groeien. In 2024 landt de keukentrend officieel. Deze moderne keuken combineert het Scandinavische minimalisme met Oosterse schoonheden. Modern, kwaliteitsvol, rustgevend en met een warme sfeer. Dat typeert deze nieuwe stijl.

Japandi keuken met doorloopdeur

Urban style keuken

Landelijk Urban chic en landelijk mooi. De liefhebber van rustieke stijlen komt aan zijn trekken door de 2024 keukentrends. De combinatie van wild oak, zwart graniet en glas geven de nieuwe landelijke keuken met ontbijthoek een mooie uitstraling met alle nodige luxe.

Landelijke keuken in wild oak, granieten werkblad en glaskast

Praktisch op weg naar Bouw&Reno 2024

Plan je bezoek tussen 13 en 21 januari 2024, stel je gps in op Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen en wandel, fiets of rij naar Antwerp Expo.

De Bouw&Reno beurs doet er alles aan om de ecologische voetafdruk te verkleinen en tekende de “Net Zero Carbon Events Pledge”. Daarom maken ze het je gemakkelijk om, naast de auto, ook het openbaar vervoer of de fiets te nemen en oplaadpunten te voorzien voor elektrische wagens. Kies je voor betalend en bewaakt parkeren en/of elektrische oplaadpunten? Rij dan naar de bezoekersparking “camping vogelzanglaan”. Gratis parkeren kan op de openbare weg in de Jan Van Rijswijcklaan en de vogelzanglaan met parkeerschijf.

Wij staan je alvast op te wachten in hal 2! Geïnspireerd en getriggerd om langs te komen?

Praktische info

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid