Grandioze opening Lochristi

Grandioze opening Lochristi

Keukens De Abdij opent nieuwe deuren in Oost-Vlaanderen. Vier mee tijdens de grote openingsweken van onze nieuwe belevingstoonzaal in Lochristi. Je ontdekt er namelijk meer dan knappe kwaliteitskeukens, want we dompelen je onder in een complete interieurervaring. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken die past in je interieur, stijl of woningconcept? Op zoek naar een keuken in Lochristi en wil je inspiratie opdoen? Ben je benieuwd naar ons nieuw belevingsconcept? Wij staan je al op te wachten!

Maak je VIP afspraak

Nieuwe belevingstoonzaal Lochristi

Wat is het verschil tussen een belevingstoonzaal en een gewone toonzaal? Dat ontdek je tijdens de openingsweken van Keukens De Abdij Lochristi. We verklappen al dat ons nieuw belevingsconcept enig in zijn soort is. Kom dus langs in het indoor Abdijdorp, vlij je in de sofa, stap over de bijpassende vloeren of schuif je stoel onder de gedekte tafel. De belevingstoonzaal geeft je dan een aangename en inspirerende manier om jouw ultieme droomkeuken uit te kiezen. Ontdek ze, beleef ze en geniet ondertussen van een hapje, een drankje en het professionele en eerlijke advies van onze interieurarchitecten en keukenadviseurs.

Ontdek toonzaal Lochristi

Keukens De Abdij Lochristi

Ruim en kwalitatief aanbod

Je komt natuurlijk niet alleen voor de opening en het feest. Jij stapt vooral binnen voor inspiratie en kwalitatieve keukens die onze keukenexperten samenstellen. Tijdens de openingsweken in Lochristi vind je de minutieus samengestelde Belgische kwaliteitskeukens met internationale allures. Onze trendsetters gingen hiervoor de wereld rond en zochten, speciaal voor jou, inspiratie uit de vier windstreken. Druk in de weer of vol in de verbouwingen? Maak gerust een afspraak op vrijdag tijdens onze nocturne tot 22u00 of kom vrijblijvend langs op zondag.

Afspraak maken

Keukens in de kijker

Nog niet overtuigd en wil je een voorsmaakje? Proef al eens van deze top drie keukens van onze interieurarchitecten.

Japanse liefde

Stijlvol uit het Noordoosten met een moderne afwerking. De Japandi keuken blijft het goed doen en verdient daarom het een plekje in deze top drie. De typische lijntjesstijl in grijs en het minimalisme combineert naadloos met het modern comfort van AEG inbouwtoestellen. Dat is gewoon fijn koken en beleven.

Japandi keuken in terra grey lijntjesdeur

Moderne blikvanger

Wat dacht je van deze moderne loftkeuken als blikvanger? De streling van je vingers opent de kasten greeploos en het hout schept een warm contrast ten opzichte van de keramische look and feel. Het minimalisme zorgt voor eindeloze interieuropties. Daar gaan wij graag mee aan de slag.

Moderne greeploze keuken met afgerond keramisch werkblad

Landelijke schoonheid

Hou je van de landelijke toetsen in een gebruiksvriendelijke en volledig ingerichte keuken. Ga terug in de tijd zonder in te boeten aan comfort met deze landelijke hoekkeuken in stijl. Hout, glas en de witte afwerking scheppen rust en beleving met alle voordelen van de 21ste eeuw. Precies hoe het moet.

Landelijke keuken in fineer met glaskasten

Alle toonzalen feesten mee!

Ligt Lochristi te ver van je deur? Geen nood, want alle toonzalen feesten mee! Van west naar oost geniet je van een extra openingskorting naast onze lopende actie: 5 gratis toestellen t.w.v. €5.000, gratis afbraak en gratis 4K Smart TV cadeau. Stap binnen of maak vrijblijvend een afspraak bij een toonzaal in je buurt voor meer advies op maat. Onze interieurarchitecten en keukenadviseurs staan er steeds voor je klaar.

Onze toonzalen

VIP voor één dag?

Word jij onze VIP voor één dag? De opening trekt veel volk en daar bereidt Keukens De Abdij zich op voor. Met een VIP afspraak tijden onze grote opening zorgen we ervoor dat iedereen de nodige tijd en aandacht krijgt. Eerst beleven dan beslissen, daar gaat het om. Maak je VIP afspraak, kom de sfeer opsnuiven en geniet van uitzonderlijke openingscondities. We ontvangen je graag met een hapje en drankje. Naast advies op maat ontvang je een 3D-ontwerp en prijsofferte voor je nieuwe keuken.

Maak je VIP afspraak

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid