Houtaccenten op maat in de keuken

Houtaccenten op maat in de keuken

Wil je je keuken vernieuwen? Hout in de keuken is een tijdloze trend die al jaren aan populariteit wint. Zeker in 2015 en 2016 zagen we alleen maar een stijging van keukens die voorzien waren van houtelementen, maar eveneens keukens die bijna volledig uit hout bestonden. Het geheim in zijn populariteit ligt waarschijnlijk deels in het feit dat men hout kan toepassen in zowel landelijke als moderne keukens. 

Houtaccenten 

Hout in de keuken kan verschillende vormen aannamen.  Zo kan je ervoor kiezen om hout te combineren met onderkasten in een egale kleur. Op deze manier zorg je met hout voor een verrassend accent of element in de keuken. Een ware eyecatcher die zorgt voor het nodige contrast en eveneens een warme en duurzame uitstraling biedt aan de keuken.

Een andere mogelijkheid is om de focus te leggen op het hout in de keuken.  Hierbij kan je ervoor kiezen om al je keukenkasten te vervaardigen uit hout of voor een volledige houten werkblad. Waardoor het hele keukengebeuren anders wordt beleefd. Een volledige keuken in hout moet natuurlijk ook  helemaal naar uw wens zijn. Keukens De Abdij heeft dan ook verschillende houtstructuren en kleuren in het aanbod die kunnen voldoen aan ieders wens qua kleur en uitstraling. Hout zorgt namelijk voor de nodige sfeer en gezelligheid die thuishoort bij zowel moderne keukens als landelijke keukens.

Real Oak-line

Zoals we al zeiden heeft Keukens De Abdij een heel groot aanbod aan verschillende soorten hout om zowel de volledige keuken mee te bouwen als om voor een leuk accent te zorgen in de keuken. Wij hebben namelijk een Real Oak-lijn voor al onze keukens. Dit Real Oak aanbod combineert de warme uitstraling van hout met de nieuwste keukentechnologie. Op deze manier zorgen we voor pure harmonie tussen hout en hightech, wat resulteert in een uniek handgemaakt product dat overtuigt door zijn degelijkheid en authenticiteit. 

Wij bieden een groot assortiment authentieke houten keukens. Allereerst hebben we verschillende soorten hout. Denk bijvoorbeeld aan fronten zonder noesten, noestrijk of met een genuanceerde hoeveelheid noesten. Daarnaast zijn er ook verschillende technieken die we kunnen toepassen op het hout, elke techniek geeft zijn eigen unieke resultaat. Zo kan het hout worden geborsteld, gezandstraald of gebeitst, maar ook een eventuele vintage-behandeling of zaagslag kan toegepast worden. Een aantal van onze OAK-line producten zie je hieronder al.

Houten keuken bij Keukens De Abdij

Hout is zonder twijfel toepasbaar in elk interieur, van landelijk tot design en van klassiek tot industrieel. Voor elke stijl is er wel een oplossing . 

Bent u voor uw nieuwe keuken dus op zoek naar een mooie houten keuken of keuken met hout accenten? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in één van onze toonzalen en laat u inspireren door onze ruime collectie houten keukens. Hout in de keuken is een zeker te overwegen keuze, daar dit toch een meerwaarde kan leveren.

Maak nu je afspraak

Boek nu je persoonlijke keukenarchitect voor gratis en vrijblijvend advies. Zij creëren sfeer, licht en ruimte door creatieve oplossingen en tillen je nieuwe keuken naar een hoger niveau.

Zelf je keuken ontwerpen? Ga zelf aan de slag met onze geweldige keukenplanner en ontvang meteen je keukenplan. Kostprijs keuken berekenen? Dat doe je in 5 eenvoudige stappen met onze handige prijscalculator.

Download onze inspiratiegids en laat je verrassen door onze laatste realisaties. Tot binnenkort in één van onze keuken belevingstoonzalen?

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid