Keukenapparatuur bij Keukens De Abdij

Bij Keukens De Abdij heeft u bij het samenstellen van uw keuken een ruime keuze tussen verschillende soorten keukenapparatuur en inbouwapparatuur. Naast de verschillende toestellen, heeft u ook een ruimte keuze tussen verschillende merken. Dit maakt dat u bij Keukens De Abdij een grote keuzemogelijkheid hebt bij het opstellen van uw toekomstige droomkeuken. 

Reeds bij het prijsvast zetten van uw keuken, bespreken onze keukenadviseurs met u onze verschillende merken aan keukenapparatuur en inbouwapparatuur. In dit artikel bespreken we de mogelijkheden die u heeft bij het samenstellen van uw keukens te Keukens De Abdij. 

1. Microgolfovens en ovens

Een oven of microgolfoven is iets wat zeker niet mag ontbreken in uw keuken.  Kiest u voor een microgolfoven, een oven of gewoon allebei? Het kan allemaal bij Keukens De Abdij. Bij elke van deze toestellen kan u kiezen voor zowel een vrijstaande versie als een inbouwvariant.  Bij ons vindt u microgolfovens voor een nis van 38 of 45cm, zodat uw microgolfoven altijd perfect in uw keuken zal passen. Bij de  ovens kan u kiezen voor een  nis van 45 of 60 cm. In onze gamma ovens heeft u trouwens ook keuze tussen de verschillende types van ovens: een conventionele oven, multifuntionele oven, een stoomoven, combi-oven,... Voor elk wat wils.

2. Dampkap

Ook voor dampkappen bent u bij Keukens De Abdij aan het juiste adres. Door de jaren heen heeft de klassiek dampkap al verschillende evoluties doorgemaakt en ondertussen zijn er dan ook veel verschillende soorten en types van dampkappen te vinden. Bij Keukens de Abdij ontdekt u het allemaal: wanddampkappen tegen de muur, telescopische dampkappen onder uw kasten, ingebouwde dampkappen in een luifel of liever een eilanddampkap. Voor iedereen het gepaste toestel bij uw ontwerp.

3. Kookplaat

Het hart van de keuken is en blijft de kookplaat. Eveneens bij de kookplaten heeft u een ruime keuze  tussen de verschillende modellen. Vroeger werd er voornamelijk gekookt op een fornuis, een combinatie van oven en kookplaat. Een fornuis met ingebouwde oven is iets wat u nog steeds kan vinden bij Keukens De Abdij. De laatste tijd wordt de kookplaat voornamelijk ingebouwd in het werkblad en staat ze dus volledig op zichzelf. Dit alles verhoogt de functionaliteit en is natuurlijk veel esthetischer. Bij de kookplaten kan u kiezen voor een vitrokeramische kookplaat, de nieuwste inductiekookplaten of een gaskookplaat. Keuze te over bij Keukens De Abdij. 

4. Vaatwassers

De vaatwasmachine is niet meer weg te denken uit de meeste moderne keukens. Bijna de helft van de gezinnen beschikt tegenwoordig over een vaatwasmachine, zeker voor grote gezinnen is een vaatwasser een must. Ook in onze verschillende vaatwassers zit variatie. Kiest u het liefst voor een besteklade? Of gaat u eerder voor het mandje onderaan de vaatwasser? Elke keuze heeft zijn voor- en nadelen. Bij een inbouwvaatwasser bestaat er de keuze tussen een normaal integreerbare of volledig integreerbare vaatwasmachine. In beide gevallen wordt de deur van de vaatwasser bekleed met hetzelfde deurfront als de andere keukenkasten. Bij een gewone geïntegreerde vaatwasser blijft het bedieningspaneel zichtbaar, terwijl bij een volledig geïntegreerde vaatwasser de bediening in de bovenkant van de deur wordt geïntegreerd , zodat de vaatwasmachine er uit ziet zoals alle andere kasten in de keuken.

5. Koelkast

Iets wat zeker niet mag ontbreken in een keuken, is toch wel de koelkast. Een ingebouwde koelkast of liever het laatst nieuwe vrijstaand model? Bij Keukens De Abdij helpen wij u de juiste keuze te maken die zal bijstaan tot het vormen van uw droomkeuken. Vrijstaande koelkasten kunnen zowat overal geplaatst worden, op voorwaarde dat er tussen de muur en de koelkast genoeg ruimte is voor de ventilatie van de koelkast. Ingebouwde koelkasten zijn speciaal ontworpen om perfect onzichtbaar in de keuken geïntegreerd te worden. Op de koelkast wordt een kastdeur of decorpaneel gemonteerd, zodat je eigenlijk niet kan zien waar de koelkast zich bevindt. Keukenkasten en koelkast vormen een geheel.

Apparatuur op maat van uw keuken

Weet u niet goed wat kiezen? Vraag steeds raad aan onze keukenadviseurs en binnenhuisarchitecten. Zij bespreken samen met u wat mogelijk is binnen uw keuken en kijken samen naar het mooiste en meest ergonomische ontwerp. Zit uw toestel op de juiste hoogte? Doet u uw oven liever lateraal open? De beste oplossingen worden samen met u besproken! Spendeert u veel tijd in uw keuken? Is uw keuken een echte leefkeuken? Dan denkt u er eventueel aan om extra’s te voorzien zoals een espressomachine of een wijnkoeler! Binnen onze leveranciers van toestellen kunnen wij u verschillende prijzen en kwaliteiten voorstellen, terwijl u steeds geniet van 2 tot 5 jaar garantie op elk toestel. Deze jaren garantie kan u steeds vrijblijvend verhogen. Vraag ernaar in een van onze toonzalen! Ontdek Keukens De Abdij  samen met diverse merken voor keukentoestellen nu ook op  keuken2Link.

Plan alvast uw toekomstige keuken zelf met onze gratis online keukenplanner.

ONTWERP  GRATIS  UW  KEUKEN

 

Daarnaast bent u ook altijd welkom in één van onze vestigingen in Ninove, Waasmunster, Boutersem, Zemst én Waregem om inspiratie op te doen.  Beleef uw keuken!


MAAK NU EEN AFSPRAAK

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul dit onderstaande formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.