De veelzijdigheid van een hedendaags kookfornuis

Kookfornuis: ervaar de veelzijdigheid

We zijn dezer dagen meer en meer bezig met onze voeding. We willen snel, simpel, gezond én smaakvol koken. Daarnaast koken we vandaag de dag net iets anders dan 50 jaar geleden. Het traditionele avondmaal dat bestaat uit een stevig stuk vlees en een flinke schep aardappelen en groenten wordt meer en meer vervangen door fijnere gerechten. Het is dan ook heel belangrijk dat ons fornuis volledig aansluit bij onze persoonlijke manier van koken en uitermate praktisch is.

Authentieke fornuizen

Vandaag de dag zien we dan ook meer en meer gesofisticeerdere fornuizen in de keukens verschijnen.
De authentieke fornuizen van Boretti en Lacanche bijvoorbeeld hebben diverse toebehoren en opties én geven uw keuken wat meer cachet. Deze fornuizen zijn te verkrijgen in allerlei kleuren en formaten en dus ook zeer personaliseerbaar. Zo kan u het type kookplaat (gas, inductie, vitrokeramisch), het aantal kookzones en het aantal ovens zelf kiezen. Inderdaad… U kan zelfs kiezen voor een fornuis met 3 ovens!

Fornuis met wokbrander

En bent u iemand die graag eens de wokpan boven haalt? Dan is een fornuis met een kookplaat waarin een Dual Fuel wokbrander geïntegreerd is, zeker een hebbeding voor u. Deze wokbrander bestaat uit twee ringen dewelke apart van elkaar kunnen bediend worden. De binnenste ring voor een laag vermogen en de buitenste ring voor een hoog vermogen. De buitenste ring is nodig voor het snel dichtschroeien van groenten, vlees of vis, en met de binnenste ring kunnen de voedingsmiddelen langzaam gaar sudderen.

Grillen op het fornuis

En grillen hoeft ook niet enkel op de barbecue te gebeuren. U kan zelfs, wanneer u kiest voor een gasfornuis, een al dan niet geribde gietijzeren plaat plaatsen op de pottensteunen van uw fornuis om te grillen.

Maak nu je afspraak 

Boek nu je persoonlijke binnenhuisarchitect voor gratis en vrijblijvend advies. Zij creëren sfeer, licht en ruimte door creatieve oplossingen en tillen je nieuwe keuken naar een hoger niveau.

Ga je liever zelf aan de slag? Ontwerp zelf je droomkeuken met onze geweldige 3D keukenplanner en ontvang meteen je keukenplan. Je nieuwe keuken prijs berekenen? Ontvang meteen de richtprijs voor je nieuwe keuken met onze handige prijscalculator.

Download onze inspiratiegids en laat je verrassen door onze laatste realisaties. Tot binnenkort in één van onze keuken toonzalen?

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid