Professionele plaatsing van jouw keuken

Professionele plaatsing van jouw keuken

Een nieuwe keuken kiezen loopt vaak in verschillende fases. Zo gaat u in eerste instantie op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe keuken. Daarbij besluit u eveneens bij welk keukenbedrijf u uw nieuwe keuken wilt bestellen. Wanneer u kiest voor Keukens De Abdij, is de volgende stap het ontwerpen van uw toekomstige keuken, samen met de keukenadviseurs bekijkt u de mogelijkheden voor de betreffende ruimte.

Bij Keukens De Abdij krijgt u eveneens uitgebreid advies van onze adviseurs. Zij helpen u bij het ontwerpen van de look van uw keuken en geven  verschillende tips and tricks betreffende de indeling en het interieur. Als laatste stap wordt de keuken natuurlijk ook geplaatst. In deze fase wordt de theorie omgezet in de praktijk. Vandaag nemen we u even mee naar de wereld van de keukenplaatsers en leggen we stap voor stap uit wat er juist allemaal komt kijken bij het plaatsen van een keuken. 

Keukens plaatsen, aansluiten van keukentoestellen, ... Het nauwkeurige werk, de ervaring en het vakmanschap van ons team plaatsers zorgen voor een perfecte afwerking van uw keuken. Uiteraard verloopt het plaatsen van uw keuken in verschillende stappen. Voorafgaand aan deze stappen wordt het technisch plan u via de binnenhuisarchitecten doorgestuurd ter goedkeuring. Het plan wordt nog eens overlopen zodat alles duidelijk afgesproken is. Daarna begint het effectief plaatsen van de keuken.

Technische voorzieningen

Vooraleer onze keukenplaatsers de kasten en keuken komen plaatsen, is het noodzakelijk dat alle technische zaken voorzien zijn. Denk daarbij aan wateraansluitingen zoals de afvoer, waterleidingen, ... maar ook de elektrische aansluitingen moeten reeds voorzien zijn. Dit kan uzelf doen of laten doen door een vakman, aan u de keuze. 

Plaatsing kasten

De volgende stap is het plaatsen van de keukenkasten. Uw kasten worden in elkaar gezet en met de regelbare voetjes waterpas gezet. Meestal begint de plaatser in de hoeken te plaatsen zodat er naar de muren toe kan gewerkt worden.  Als laatste worden de lades en deurtjes afgesteld met de scharnieren zodat deze perfect recht staan. Hierna is uw keukenkast en zijn de keukenlades klaar voor gebruik. 

Werkblad

Hierna wordt het werkblad versneden.De uitsparingen in het werkblad worden gemaakt voor de spoelbak, de kookplaat of andere zaken die verwerkt zitten in uw werkblad. De kraan wordt geïnstalleerd en de toestellen worden geplaatst en aangesloten. Wanneer er luifels of MDF afwerking voorzien is boven uw eiland en kasten, worden deze ter plekke op maat gemaakt en geplaatst. Achteraf hoeft u deze MDF afwerking enkel nog te schilderen in de kleur die u wenst.

Afwerking

Met bovenstaande zaken is uw keuken grotendeels geïnstalleerd, het enige dat dan nog moet gebeuren is de afwerking. Zo worden  de plinten bevestigd, de verlichting wordt geplaatst en aangesloten. Eventuele afwerking aan de muren met nispanelen wordt ook door onze plaatsers voorzien. Hebt u gekozen voor lakglas of stenen nispanelen? Dan worden deze na plaatsing nog een keer exact opgemeten zodat deze perfect op maat geplaatst kunnen worden door professionals.

Levenslange service garantie

Bij Keukens De Abdij stopt het echter niet bij het installeren van uw keuken. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten, bieden wij u een levenslange Service Garantie op uw keuken. Met Keukens De Abdij kiest u voor kwaliteit en jarenlang keukenplezier. Mocht er toch iets stuk gaan of beschadigd raken, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij herstellen uw keuken gratis. Levenslang. We rekenen geen werkuren aan, enkel materiaalkosten.

Maak nu je afspraak

Boek nu je persoonlijke binnenhuisarchitect voor gratis en vrijblijvend advies. Zij creëren sfeer, licht en ruimte door creatieve oplossingen en tillen je nieuwe keuken naar een hoger niveau.

Ga je liever zelf aan de slag? Ontwerp zelf je droomkeuken met onze geweldige 3D keukenplanner en ontvang meteen je keukenplan. Je nieuwe keuken prijs berekenen? Ontvang meteen de richtprijs voor je nieuwe keuken met onze handige prijscalculator.

Download onze inspiratiegids en laat je verrassen door onze laatste realisaties. Tot binnenkort in één van onze keuken toonzalen?

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid