De professionele plaatsing van uw keuken

Het kiezen van uw nieuwe keuken loopt vaak in verschillende fases. Zo gaat u in eerste instantie op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe keuken. Daarbij besluit u eveneens bij welk keukenbedrijf u uw nieuwe keuken wilt bestellen. Wanneer u kiest voor Keukens De Abdij, is de volgende stap het ontwerpen van uw toekomstige keuken, samen met de keukenadviseurs bekijkt u de mogelijkheden voor de betreffende ruimte. Bij Keukens De Abdij krijgt u eveneens uitgebreide hulp van de binnenhuisarchitecten. Zij helpen u bij het ontwerpen van de look van uw keuken en geven  verschillende tips and tricks betreffende de indeling en het interieur. Als laatste stap wordt de keuken natuurlijk ook geplaatst. In deze fase wordt de theorie omgezet in de praktijk. Vandaag nemen we u even mee naar de wereld van de keukenplaatsers en leggen we stap voor stap uit wat er juist allemaal komt kijken bij het plaatsen van een keuken. 

Keukens plaatsen, aansluiten van keukentoestellen, ... Het nauwkeurige werk, de ervaring en het vakmanschap van ons team plaatsers zorgen voor een perfecte afwerking van uw keuken. Uiteraard verloopt het plaatsen van uw keuken in verschillende stappen. Voorafgaand aan deze stappen wordt het technisch plan u via de binnenhuisarchitecten doorgestuurd ter goedkeuring. Het plan wordt nog eens overlopen zodat alles duidelijk afgesproken is. Daarna begint het effectief plaatsen van de keuken.

1. Technische voorzieningen

Vooraleer onze keukenplaatsers de kasten en keuken komen plaatsen, is het noodzakelijk dat alle technische zaken voorzien zijn. Denk daarbij aan wateraansluitingen zoals de afvoer, waterleidingen, ... maar ook de elektrische aansluitingen moeten reeds voorzien zijn. Dit kan uzelf doen of laten doen door een vakman, aan u de keuze. 

2. Plaatsing kasten

De volgende stap is het plaatsen van de keukenkasten. Uw kasten worden in elkaar gezet en met de regelbare voetjes waterpas gezet. Meestal begint de plaatser in de hoeken te plaatsen zodat er naar de muren toe kan gewerkt worden.  Als laatste worden de lades en deurtjes afgesteld met de scharnieren zodat deze perfect recht staan. Hierna is uw keukenkast en zijn de keukenlades klaar voor gebruik. 

3. Werkblad

Hierna wordt het werkblad versneden.De uitsparingen in het werkblad worden gemaakt voor de spoelbak, de kookplaat of andere zaken die verwerkt zitten in uw werkblad. De kraan wordt geïnstalleerd en de toestellen worden geplaatst en aangesloten. Wanneer er luifels of MDF afwerking voorzien is boven uw eiland en kasten, worden deze ter plekke op maat gemaakt en geplaatst. Achteraf hoeft u deze MDF afwerking enkel nog te schilderen in de kleur die u wenst.

4. Afwerking

Met bovenstaande zaken is uw keuken grotendeels geïnstalleerd, het enige dat dan nog moet gebeuren is de afwerking. Zo worden  de plinten bevestigd, de verlichting wordt geplaatst en aangesloten. Eventuele afwerking aan de muren met nispanelen wordt ook door onze plaatsers voorzien. Hebt u gekozen voor lakglas of stenen nispanelen? Dan worden deze na plaatsing nog een keer exact opgemeten zodat deze perfect op maat geplaatst kunnen worden door professionals.

Levenslange service garantie

Bij Keukens De Abdij stopt het echter niet bij het installeren van uw keuken. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten, bieden wij u een levenslange Service Garantie op uw keuken. Met Keukens De Abdij kiest u voor kwaliteit en jarenlang keukenplezier. Mocht er toch iets stuk gaan of beschadigd raken, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij herstellen uw keuken gratis. Levenslang. We rekenen geen werkuren aan, enkel materiaalkosten. Ontdek de inbouwkeukens van Keukens De Abdij ook op keukens links Expertpagina.nl

Plan alvast uw toekomstige keuken zelf met onze gratis online keukenplanner.

ONTWERP  GRATIS  UW  KEUKEN

Daarnaast bent u ook altijd welkom in één van onze vestigingen in Ninove, Waasmunster en Boutersem om inspiratie op te doen.  Beleef uw keuken!


MAAK NU EEN AFSPRAAK

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul dit onderstaande formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.