Samsung Dual Cook voor elke kok

Samsung Dual Cook voor elke kok

Een nieuwe keuken kopen? De Samsung Dual Cook van de Infinite Line is er voor iedereen. De amateurkok, de professional en zelfs wanneer een ei bakken boven je petje gaat. Voor de eigentijdse keukens is deze ovenkampioen niet meer weg te denken en maak je van gehaast kokkerellen een gezellige avond aan tafel.

Kom Samsung Dual Cook ontdekken

Meer ruimte om te koken

Het grootste pluspunt van de Samsung Dual Cook zit hem in de verschillende kookzones. Je propt er al je verschillende gerechten in en past de oven aan per ovenschaal. Zo maak je een uitgebreid diner met het gemak van een éénpansgerecht of zet je een luxe ontbijt in een oogwenk op tafel met verse broodjes, een heerlijk omelet en knapperige croissants. Wil je liever even doorwerken, de kinderen helpen met het huiswerk of gewoon relaxen? Je oven dient als een substituut butler die je vanuit je zetel met de gsm of tablet bedient.

Samsung Dual Cook

Technische en culinaire groei

Klinkt het allemaal te goed om waar te zijn? Onze keukens met Samsung Dual Cook ovens groeien mee met je culinaire ideeën. Waar de full touchscreen LCD, de non-touch elegante knop en de subtiele interface het design versterken, bekoort de wifi connectiviteit en smartapp de kookliefhebber die liever bij het gezin zit. Tijdens het koken strijk je rustig neer in de zetel en bedien je de oven van op afstand. Voorverwarmen, uitzetten of de temperatuur en tijd in de gaten houden gaat vanzelf met de tablet of gsm bij de hand. De bijhorende Cooking Guide zit vol receptideeën en de optimale ovenstand per gerecht.

Samsung Dual Cook bedienen met smartapp

Samen stomen, bakken en braden

Mag het nog efficiënter? Dan zet Keukens De Abdij samen met Samsung Dual Cook de oplossing op tafel. Braad je vlees, stoom je groenten en bak aardappelen of gratin tegelijkertijd in dezelfde oven. Geloof je het niet? Raar maar waar, Samsung vond er een oplossing voor en daarom kozen wij ze als vaste partner. De kookzones werken samen of afzonderlijk van elkaar op verschillende temperaturen en tijden. Beter, gezonder, lekkerder en vanaf nu ook poepsimpel om alles snel en efficiënt klaar te maken.

Samsung Infinite Line inbouwtoestellen met Dual Cook functie

Lekker, gezond en sappig

Is het nu ook echt lekkerder, gezonder en sappiger of krokanter waar het moet? Daar zorgt de steam assist van de Samsung Dual Cook voor. Je stelt de stoom in op het juiste niveau en het natuurlijke vocht blijft behouden. Daardoor zijn de croissants knapperig vanbuiten en zacht vanbinnen en behouden groenten en vis door de steam-technologie de natuurlijke smaak en voedingswaarden. Wil je knapperig geroosterde vlees of vis en zacht gestoomde groenten? Benut dan ten volle de boven en onderkant om de Dual Cook en bereid, eet en geniet op jouw manier.

Samsung Dual Cook met steam assist functie

A+ label kampioen

Besparen, besparen, besparen. De elektriciteitsrekening blijft een grote uitgave en enkel de verwarming naar beneden draaien werkt onvoldoende. Daarom dat Keukens De Abdij altijd mikt op A+ label kampioenen. De Samsung Dual Cook van de Infinite Line zetten we hierbij mee in het rijtje van energiezuinige en efficiënte toestellen zonder in te boeten op design, prestaties, gebruiksgemak en de grote ovencapaciteit. Wil je de oven opgedeeld gebruiken of als extra grote oven? Alles kan en alles mag in onze keukens.

Reinigen zonder schrobben

Krijg je nog niet genoeg van het technisch vernuft, de klassevolle stijl en het gebruiksgemak? Dan zit er nog meer in de pijplijn. Het innovatieve succes van pyrolytische reiniging vind je terug in onze keukens met een Samsung Dual Cook en daardoor is poetsen verleden tijd. Het systeem verhit de binnenkant van de oven tot 500 graden Celsius, waardoor achtergebleven vet en voedselresten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Alleen maar even het as wegvegen en je oven is letterlijk brandschoon.

Samsung inbouwtoestellen

Handig koken met Dual Cook

Mama’s en papa’s, opa’s en opa’s kennen het gevaar van warmte-elementen in de keuken. Maar niet alleen bij kinderen gebeuren er weleens ongelukken. De drukbezette kok is echter niet gevrijwaard van verbranden of potten en pannen die uit de handen schieten. Zit er dan meer risico bij het gebruik van een Dual Cook door de combinatiemogelijkheden? In principe wel, maar ook hier vond Samsung een oplossing voor. Met twee volledig uitschuifbare telescopische rails haal je zelfs zware potten en pannen moeiteloos uit de oven in één vlotte beweging.

Kom Samsung Dual Cook ontdekken

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid