Samsung Infinite Line: een nieuwe kijk op koken

Samsung Infinite Line: een nieuwe kijk op koken

Een nieuwe keuken kopen? Samsung Infinite Line, een nieuwe kijk op koken. Creëer de keuken van je dromen, waarin je beter werkt, je beter voelt en die er beter uitziet!

Kom Samsung Infinite ontdekken

Harmonieus design 

De apparaten in de Samsung Infinite Line hebben een verfijndontwerp dat perfect opgaat in de moderne keuken. Door desmallere ramen zijn de rekken in de oven niet zichtbaar en zorgenin combinatie met de naadloze overgangen voor een schitterendstijlstatement. Het subtiele display met grote draaiknop en deprachtige afwerking in GraphiteGrey en Onyx Black maakt dezeapparatuur een toevoeging voor iedere keuken. Daarnaast zijn alleovens te bedienen vanaf je telefoon met de SmartThings app. 

Samsung Infinite Line

Gezond koken met stoom 

Stoomovens waren nog niet zo lang geleden iets wat we voornamelijkassocieerden met toprestaurants. Vandaag kan je thuis zelf lichteen lekkere gerechten bereiden met dit type oven, wat resulteert ineen beter behoud van voedingswaarden, vitamines en de algehelestructuur van de gebruikte ingrediënten. De voordelen ten opzichtevan ‘traditioneel’ koken zijn talrijk en met de toestellen uit de Infinite Line behaal je eenvoudig heerlijke resultaten. Je kan hierbij kiezen omdoor middel van Steam Assist stoominjecties toe te voegen of om testomen met een volwaardige stoomfunctie door middel van de FullSteam optie. Alle toestellen uit deze reeks zijn ook voorzien van de Samsung Dual Cook functie. 

Infinite Line inbouwtoestellen keuken

Eenvoudig en intuitief 

Met het Full Touch 4,3” TFT-LCD scherm en de draaiknop kan je al jouw voorkeuren metéén druk op de knop activeren. Wie wil nugeen handigheidjes in de keuken? En met deSmartThings-app kan je jouw oven aanzetten encontroleren waar je ook bent. 

Kom Samsung Infinite ontdekken

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid