Trend: Landelijke strakheid

Heb je een woning in landelijke stijl maar wil je toch graag een moderne toets in het interieur verwerken? Dat kan perfect!
Door strakke lijnen te combineren met natuurlijke accenten creëer je een moderne setting, maar behoud je toch die landelijke warmte.
Zo kunnen houtaccenten een strakke keuken een pak landelijker maken waardoor de keuken dus ook meer warmte en sfeer zal uitstralen.

Witte keukenkastframes zonder kastgrepen horen tevens niet enkel thuis in een hyper moderne keuken. Ze kunnen ook perfect worden gebruikt in een landelijk interieur. Combineer witte strakke kasten bijvoorbeeld met een tegelwand in plaats van een egale spatwand. Ook in onderstaand voorbeeld geven de natuurlijke houten accenten zoals de keukenkastframes en stoelen een warmere toets aan het geheel.

Ben je een durfal en mag het wel wat extremer? Dan zijn onderstaande voorbeelden misschien wel helemaal jouw ding.

Wat vind je van bovenstaande keuken?
Het zwarte keukeneiland oogt modern, maar behoudt toch zijn landelijke eigenschappen door de planchetdeuren die ook terug te vinden zijn in de kastenwand. De kastenwand geeft de keuken een warmere uitstraling door zijn lichte kleur.

Bovenstaande keuken is ingericht met eerder klassieke keukenkasten en kastgrepen maar wordt gemoderniseerd door het gebruik van strakke eyecatchers vervaardigt in inox zoals het kookvuur, de dampkap en de vuilnisbak.

Bij Keukens De Abdij kan je terecht met al jouw vragen en word je professioneel én persoonlijk geholpen door onze Master binnenhuisarchitecten. Samen ontwerpen wij jouw droomkeuken!
Kom gerust langs in 1 van onze 7 toonzalen of maak een afspraak.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul dit onderstaande formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.