Strak landelijke keukens: laat je inspireren

Strak landelijke keukens: laat je inspireren

Heb je een woning in landelijke stijl maar wil je toch graag een moderne toets in het interieur verwerken? Dat kan perfect! Door strakke lijnen te combineren met natuurlijke accenten creëer je een moderne setting, maar behoud je toch die landelijke warmte. Zo kunnen houtaccenten een strakke keuken een pak landelijker maken waardoor de keuken dus ook meer warmte en sfeer zal uitstralen.

Witte keukenkasten

Witte keukenkastframes zonder kastgrepen horen tevens niet enkel thuis in een hyper moderne keuken. Ze kunnen ook perfect worden gebruikt in een landelijk interieur. Combineer witte strakke kasten bijvoorbeeld met een tegelwand in plaats van een egale spatwand. Ook in onderstaand voorbeeld geven de natuurlijke houten accenten zoals de keukenkastframes en stoelen een warmere toets aan het geheel.

Zwart keukeneiland

Het zwarte keukeneiland oogt modern, maar behoudt toch zijn landelijke eigenschappen door de planchetdeuren die ook terug te vinden zijn in de kastenwand. De kastenwand geeft de keuken een warmere uitstraling door zijn lichte kleur.

Klassieke keukenkasten

Bovenstaande keuken is ingericht met eerder klassieke keukenkasten en kastgrepen maar wordt gemoderniseerd door het gebruik van strakke eyecatchers vervaardigt in inox zoals het kookvuur, de dampkap en de vuilnisbak.

Maak nu je afpsraak

Boek nu je persoonlijke binnenhuisarchitect voor gratis en vrijblijvend advies. Zij creëren sfeer, licht en ruimte door creatieve oplossingen en tillen je nieuwe keuken naar een hoger niveau.

Ga je liever zelf aan de slag? Ontwerp zelf je droomkeuken met onze geweldige 3D keukenplanner en ontvang meteen je keukenplan. Je nieuwe keuken prijs berekenen? Ontvang meteen de richtprijs voor je nieuwe keuken met onze handige prijscalculator.

Download onze inspiratiegids en laat je verrassen door onze laatste realisaties. Tot binnenkort in één van onze keuken toonzalen?

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid