Verborgen deur in de kastenwand van je keuken

Ga je een nieuwe keuken kopen? Keukens De Abdij legde de basis van echte beleefkeukens voor het hele gezin. Een keuken waar je samen kookt, leeft en geniet door esthetisch en optimaal elke hoek te benutten. Eén van onze slimme oplossingen hiervoor is de verborgen deur op maat in de kastenwand van je keuken.

Verborgen deur in je keuken

Droom je van een moderne keuken met strakke lijnen of de nieuwste keukentrends 2024? De verborgen doorloopdeur in je keuken ontwerpen we op maat van de gekozen stijl. Kies je voor een naar binnendraaiende of naar buitendraaiende deur? Dubbele of enkele deur? Met of zonder grepen? De praktische mogelijkheden zijn eindeloos.

Doorloopdeur naar de berging

Wil jij ook een keuken zoals in de boekjes? Met de verborgen doorloopdeur naar je berging, wasplaats of bijkeuken behoud je de praktische kant zonder dat je keuken er rommelig uitziet. Je krijgt als het ware een gigantische inloopkast geïntegreerd in de stijl van je keuken en wij helpen je ook graag met de inrichting van de achterliggende ruimte.

Voordelen van de doorloopkast

De verborgen deur in de kastenwand van je keuken draagt bij aan de waarde van je huis. Naast eindeloze praktische mogelijkheden, vind je ze terug in tal van keukenstijlen en scheppen ze heel wat meer voordelen dan je denkt.

Ruimtelijk

De verborgen doorloopdeur naar je wasplaats, berging of bijkeuken geeft ruimte zonder rommel. De voorraad, extra toestellen of was liggen verstopt en toch binnen handbereik.

Maatwerk

Elke doorloopkast maken we op maat van jouw keuken. Naast de kwalitatieve en juiste materiaalkeuze en afwerking kijken we naar de praktische kant en je persoonlijke wensen.

Esthetisch

Bij een verborgen deur in de kastenwand van je keuken draait het om integratie van kleur, materiaal, stijl en vormgeving. Daar staat je persoonlijke interieurarchitect garant voor.

Praktisch

De verborgen doorloopdeur in de kastenwand geeft als het ware een dressoir aan je keuken. Vergelijkbaar met de slaapkamer zorgt het hier ook voor een op maat gemaakte praktische en verborgen ruimte.

Doorloopkast met levenslange service garantie

Net zoals bij al onze keukens krijg je bij een keuken met een verborgen doorloopdeur de levenslange service garantie. Een extra zekerheid die Keukens De Abdij je gratis aanbiedt. De garantie gaat automatisch in bij de aankoop van je nieuwe keuken.

Veelgestelde vragen over onze doorloopkasten

In welke materialen en kleuren zijn doorloopdeuren beschikbaar?

We creëren een doorloopdeur voor je keuken in laminaat, lak of fineer. Altijd in dezelfde sterke kwaliteitsmaterialen die passen bij je nieuwe keuken.

In welke maten zijn doorloopdeuren beschikbaar?

De mogelijkheden zijn afhankelijk van de frontkeuze. De standaard breedte is steeds 90 cm. Bij een naar buitendraaiende deuren krijg je de keuze om ze zelf samen te stellen, maar nooit breder dan 90 cm.

Hoe open en sluit je een verborgen deur?

Kies voor een greeploos met magnetisch slot, een greep naar keuze of een pomp. De mogelijkheden zijn heel ruim en wij helpen je bij de keuze die past bij je keuken.

Bestaan er ook dubbele doorloopdeuren?

Dubbele doorloopdeuren liggen binnen de mogelijkheden afhankelijk van het gekozen front. Maak een afspraak en onze keukenadviseurs bespreken graag met jou de mogelijkheden.

Hoe worden de plinten afgewerkt?

Bij de naar binnendraaiende deur is er geen plint nodig, want het front loopt hier mooi door tot op de vloer. Bij naar buitendraaiende deuren werken we steeds met een doorlopende plint.

Werkt Keukens De Abdij ook op maat?

We werken steeds op maat tot 90 cm voor een enkele deur en denken samen met je na over de slimme, praktische en meest esthetische oplossing voor je nieuwe keuken.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid