Gratis modderkeukentje bij aankoop nieuwe keuken

Gratis modderkeukentje bij aankoop nieuwe keuken

Kleine chef-koks koken groots met Keukens De Abdij! Onze buitengewone zomeractie gaat van start en deze keer genieten de kinderen dubbel en dik mee. Bestel je nieuwe keuken in juli* en ontvang boven op de zomerkortingen, een gratis modderkeukentje. Een cadeau ter waarde van maar liefst €450. Deze buitengewone kinderkeukens kregen de naam ‘moddereilandjes’ en dat is niet voor niets.

Ontdek actie

Modderkeukentje voor kinderen

Kinderen die, net als vroeger, naar hartenlust spelen met hun handen in het zand. Daar warmt ons hart van op. Daarom gaan we de zomer in met een keuken die vijf activiteiten combineert in één robuuste en duurzame kinderset. Transformeer je moddereilandje in een minimoestuin, een creatieve keuken en een teken-, schrijf- en tuinbureau om naar hartenlust de grotemensenwereld op z’n mini’s te ontdekken.

Gratis modderkeukentje bij aankoop nieuwe keuken

Geniet van onze zomeractie

Geniet met heel het gezin van de zomerkortingen en laat de dromen van je vindingrijke knutselaars en speelse rakkers uitkomen met een moddereilandje van Keukens De Abdij. Wees er snel bij, want OP = OP.

Cadeau claimen

De kids doen mee

De modderkeukentjes van Keukens De Abdij vervaardigen we op een unieke manier, zodat ze in ons gedachtegoed passen. We werken hiervoor met duurzame materialen die gemaakt zijn om veel kinderhanden, modder, zand en water te doorstaan. Zo stimuleren we kinderen om te spelen en de wereld te ontdekken vanuit de tuin, terras of zelf in huis.

Modderkeukentje gemaakt uit duurzame materialen

Samen leren en spelen

Je leert samenspelen door te doen en daar zijn onze moddereilandjes groot genoeg voor. Iedereen vindt wel iets om mee te spelen.

Zelfvertrouwen kweken

Durven creëren en fouten mogen maken. Het mag allemaal aan de moddereilandjes. Sterker nog: ze zijn ervoor gemaakt.

Creativiteit stimuleren

Zelf iets maken van natuurlijke materialen. Het stimuleert de fantasie en de creativiteit. Zo vinden kinderen oplossingen voor elk modderprobleem.

De ouders genieten mee

De modderkeuken maakt deel uit van onze zomeractie 2024 'Het Zomert'. Naast heel wat mooie kortingen op je nieuwe keuken, genieten (groot)ouders met hun (klein)kinderen van het duurzame, mooie speelgoed in hun tuin, terras of in huis.

Modderkeuken voor buiten

Alle kinderen samen

Een kinderfeestje of meerdere (klein)kinderen. Zelfs de grotere zullen nieuwsgierig komen kijken en de moddereilandjes ontdekken.

Belgisch, degelijk en duurzaam

Keukens De Abdij is puur Belgisch en daarom zijn onze kinderkeukens dat ook. We zorgen dat al onze keukens, hoe klein dan ook, duurzaam worden geproduceerd.

Personaliseerbaar

Wil je graag een ander kleurtje of ga je aan de slag met personalisatie van je modderkeukentje? Haal verf en borstel boven en schilder naar believen in de kleuren die je wenst.

Moddereiland voor de (klein)kinderen

*Actie geldig vanaf 15/07/2024 bij bestelling van een nieuwe keuken. Meer info en voorwaarden in onze toonzalen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid