Keuken aanbieding bij Keukens De Abdij.

Een nieuwe keuken kopen in 2024 en op zoek naar dé keuken aanbieding? Ontdek hieronder onze lenteactie en maak je afspraak!
Kom langs in één van onze belevingstoonzalen en kies voor de nieuwste trends, 434 jaar ervaring en 2 jaar prijsvast reserveren.

 • Keuken aanbieding: -30% korting op kasten

  Keuken aanbieding: -30% korting op kasten.

  Keuken aanbieding van de maand? Ben je op zoek naar een kwalitatieve keuken aan de scherpste prijs? Dit is je kans! Profiteer nu van onze lentedeal en krijg maar liefst -30% op kasten. Deze worden gemaakt uit de beste materialen en volledig op maat van jouw wensen. Er is nog meer! Bovendien geniet je ook nog eens van -20% op toestellen. Maak snel je afspraak of kom langs in één van onze belevingstoonzalen. We delen er graag ons eerlijk en professioneel advies rond de nieuwste keukentrends en innovaties. Onze adviseurs en interieurarchitecten staan voor je klaar en geven antwoord op al je vragen. Onze toonzalen zijn ook open op zondag!

  Afspraak makenOnze keukentools
 • Keuken aanbieding in onze belevingstoonzalen

  Ontdek onze belevingstoonzalen.

  Onze belevingstoonzalen zijn uniek in de keukenwereld en gaan verder dan een normale toonzaal. Stap binnen in een totaalbeleving en ervaar de warme en huiselijke sfeer. We tonen je er graag de verschillende keukenstijlen, nieuwste keukentrends en creatieve ontwerpen. De plek bij uitstek voor wie op zoek is naar keuken inspiratie. Ben je nieuwsgierig naar ons belevingsconcept? Maak dan snel je afspraak of kom vrijblijvend langs. We delen er graag ons eerlijk en professioneel advies. Onze adviseurs en interieurarchitecten staan er voor je klaar, ook op zondag!

  Afspraak makenOnze toonzalen

Profiteren van onze keuken aanbieding?

Maak nu vrijblijvend je afspraak voor gratis en persoonlijk advies op maat van jouw project.

 • +32
Naam en voornaam zodat we je persoonlijk kunnen aanspreken.
E-mail in de meeste gevallen zal je vraag per mail beantwoord worden.
Telefoonnummer zodat we je telefonisch kunnen contacteren om je vraag of verzoek sneller te kunnen opvolgen.
Door op verzenden te klikken geeft je aan ons privacy beleid gelezen en goedgekeurd te hebben.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid