Thuiskomen bij familie Feremans

 • Moderne keuken met eiland

  Moderne keuken met eiland

  Deze moderne keuken is voorzien van een combinatie van houtstructuur en witte UV-bestendige kasten. Omdat we steeds de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk proberen benutten, is er gekozen voor een moderne keuken met eiland in combinatie met gezellige koffiehoek. Aangezien de klant graag een zitgedeelte had, hebben we ervoor gekozen de tafel te integreren in dezelfde houtstructuur als de ontbijthoek. Deze combinatie zorgt ervoor dat de keuken één mooi geheel vormt.

 • Dekton werkblad

  Dekton werkblad

  Voor het keukenwerkblad heeft de klant gekozen voor een zeer onderhoudsvriendelijk product, namelijk een keramisch werkblad van Dekton. De keuken is voorzien van zwarte AEG-toestellen waaronder een hele mooie wijnkoeler. De zwarte accenten zorgen voor een mooi contrast in combinatie met de witte kasten.

 • Ergonomische keuken

  Ergonomische keuken

  Qua keukenindeling zijn we vooral gaan kijken naar het gebruiksgemak. Onder het werkblad zijn vooral lades voorzien. Dit maakt de keuken ergonomisch en aangenaam om in te werken. De hoekkast werd voorzien van een ingewerkt le-mans systeem zodat de hoek volledig kan worden benut. In de koffiehoek werd gebruik gemaakt van twee mooie glaskasten in staal wat zorgt voor één mooi geheel in combinatie met de houttinten.

  Afspraak maken

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid