Ontdek Keukens De Abdij op BISbeurs 2024

Keukens De Abdij op BISbeurs 2024

Op zoek naar een nieuwe keuken aan de scherpste prijs? De BISbeurs 2024 is de ideale plek om inspiratie op te doen. Met 35.280 vierkante meter aan beursoppervlakte, 6 themahallen en een 300-tal regionale exposanten is het één van de grootste bouw- en interieurbeurzen van het land. Eén bezoek volstaat om je volledig te laten onderdompelen in de keukenwereld. Bezoek onze stand tussen 5 en 13 oktober2024 in Gent Expo, hal 6 en laat je vrijblijvend adviseren op maat van jouw project.

VIP afspraak maken 

BISbeurs 2024 aftermovie

Heb je ons gemist op de BISbeurs? Gedurende 9 dagen hebben we met veel plezier onze passie voor keukens met jullie gedeeld! Bekijk onze aftermovie en herbeleef de sfeer op onze stand.

Waarom je ons moet bezoeken

Helemaalgratis als VIP de beurs bezoeken, professioneel advies van onze keukenadviseurs en interieurarchitecten, uitzonderlijke beurscondities en een extra beurskorting op je nieuwe keuken. Heb je nog meer redenen nodig om langs te komen?

VIP afspraak maken

Ontdek onze BISbeurs condities

Een keuken kopen doe je niet zomaar! Het is de beslissing die je huis maakt of kraakt en wij menen het dan ook heel serieus. Kom langs en bewonder ons ruim en kwalitatief assortiment keukensOnze interieurarchitecten nemen graag de tijd om je door de nieuwe trends en innovaties te leiden. 

  • 5 gratis toestellen t.w.v. €5.000
  • Gratis afbraak oude keuken
  • Extra beurskorting

Ontdek onze actie

Tijd voor onze BISbeurs keukens!

Zie je Keukens De Abdij, dan ontdek je keukentrends, innovaties en je droomkeuken die we bouwen voor het leven. Open onze deuren, neem een blik achter de schermen en laat je verwonderen op de BISbeurs 2024 op onze prachtige stand.

Thuiskomen in hoevestijl

Waarom voelt een landelijke keukenstijl zo warm? Het wekt herinneringen op van vroeger. Daarom combineren we de Urban Wild Oak, traditionele wandtegels en granieten werkblad met de innovatieve toestellen van SMEG. Zo brengen we jouw warme keukenvan weleer naar de 21ste eeuw.

BISbeurs keuken: landelijke keuken in hoevestijl

Modern design met exclusieve allures

Als we een Satin Gold kraan gebruiken, dan weet je dat we all-in gaan en het modern design van de keuken heel wat exclusieve allures geven. De veelzijdigheid, hoogwaardige materialen, slimme opbergsystemen en de perfecte uitlijning laten ons designerhart uit ons borst kloppen.

BISbeurs keuken: moderne design keuken met exclusieve allures

Lichte moderne keuken uit het Oosten

Lichte kleuren scheppen ruimte als je ze combineert met de juiste contrasten. Deze moderne Japandi keuken weet het perfect te verwoorden met design. De Beach grey fronten fusioneren naadloos met de zwarte toetsen en het marmergevoel van het werkblad.

BISbeurs keuken: moderne Japandi keuken uit het Oosten

Japan en Scandinavië in kleur

Hou je van Oosterse tradities, Scandinavische elegantie en kleurrijke contrasten? Dan is deze Japandi keuken zeker iets voor jou. De combinatie van verschillende kleurtinten zorgen voor een unieke en gezellige kijk op je keukeninterieur. De vele opbergmogelijkheden zorgen voor de praktische kant. De ideale combinatie!

BISbeurs keuken: Japandi keuken met Scandinavische elegantie

Voel de warmte in een moderne keuken

Geen industriële look of koud staal, maar een warm moderne keuken die warm aanvoelt en past bij landelijke en moderne woningen. De veelzijdigheid van deze Cubaanse designlook is moeilijk te weerstaan. Perfect voor een smalle of open keuken die met het indirecte licht meteen de toon zet.

Warme moderne keuken in Cubaanse designlook

Durf anders en gewaagder bouwen

Olijfgroen met een opvallende spatwand en een keukenkraan en spoelbak met de gewaagde naam ‘Live Gun Metal’ en ‘Select Gun’. Deze strak landelijk keuken voelt een beetje rebels, maar straalt tegelijkertijd zoveel schoonheid uit. Integreer de ontbijthoek en drink je koffie met een glimlach.

Gewaagde strak landelijke keuken

De 100 procent Japandi keuken

Ben je verkocht aan deze Oosterse keukenstijl? Droom dan weg en vertrek op reis naar de traditionele Japanse oorden. De Westerse innovaties en typische kleuren maken van deze mystieke keuken een prachtige integratie van stijlen.

De 100 procent Japandi keuken

Het verschil zit in de afwerking

Het doortrekken van het werkblad en de designerafronding. Het wit, hout en kleur dat majestueus blend. De combinatie van traditie en innovatie. Ze geven deze strak landelijke keuken de ‘design-for-all’ trofee. Kies voor deze kwaliteitskeuken en je zit altijd goed.

Traditionele strak landelijke keuken

Introduceer kleur in je moderne woning

Wie heeft er geen instant zin in een tasje koffie bij het neervlijen aan de ontbijthoek? Onze interieurarchitect is volledig verliefd op deze moderne keuken en dat kan ook niet anders. Zijdeglans, eik en koper zetten de toon. De zachte kleuren scheppen warmte en het contrast zorgt voor de blikvanger.

Moderne keuken met zachte kleuren

BISbeurs 2024 snel gevonden

Plan je bezoek tussen 5 en 13 oktober 2024! We wachten je op in Flanders Expo, Maaltekouter 1 in Gent. De BISbeurs in Flanders Expo is snel gevonden met de fiets, te voet, openbaar vervoer of auto.

De beurs vind je dicht bij grote invalswegen E40, E17 en R4 nabij Gent. De bus- en tramhalte (lijn 77, 78 en tram 1) liggen op een boogscheut van Flanders Expo. De bezoekersparking PB of PC van de Stad Gent openen voor BISbezoekers. Wij staan je alvast op te wachten in hal 6!

Voel je de verbouwkriebels? Kom onze keukens in het echt ontdekken in Flanders Expo!

Praktische info

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid