Bekijk alle nieuws

Online keukenplanner van Keukens De Abdij

De tijd dat je speciaal naar een keukenwinkel moest gaan om je nieuwe keuken samen te stellen om een idee te krijgen van uw toekomstige keuken, is gelukkig voorbij. Keukens De Abdij voorziet voor al hun klanten, maar eveneens mogelijke toekomstige klanten een online keukenplanner. Hierdoor kan iedereen vanuit de zetel thuis de toekomstige keuken creeëren. 

 

 

Met de keukenplanner kan u eenvoudig in 1, 2, 3 uw droomkeuken samen stellen. Aan de hand van uw beschikbare keukenruimte krijgt u verschillende mogelijkheden en kan u zo in een paar minuten uw toekomstige keuken al zien in een plattegrond of 3D tekening. Deze keukenplanner is volledige vrijblijvend en gratis voor alle website bezoekers. 

De stappen van de keukenplanner

Onze keukenplanner houdt rekening met alle mogelijke keuzes en beslissingen die er moeten gemaakt worden bij het samen stellen van een keuken. Samengevat, heeft u de volgende stappen: 

 

  1. Keuze van de stijl: Allereerst kiest u de stijl van uw keuken. Gaat u voor greeploos, rustiek, een gladfront of kaderfront? Aan u de keuze. 
  2. Vorm van uw keuken: Uiteraard moet uw toekomstige keuken ook passen in de beschikbare ruimte in uw huis. Deze ruimte kan u eenvoudig selecteren of opstellen.
  3.  De basiselementen: Het bouwen begint nu echt. In de derde stap kiest u uw deuren, ramen, wanden, aansluitingen, etc. 
  4. Keukenkasten en apparatuur: Het niet zo onbelangrijke deel van uw keuken kan u kiezen in de volgende stap. Kies zelf hoeveel kasten u wilt, de grootte en de positie hiervan, alsook de keukentoestellen.
  5.  Het interieur: Nadat u uw keuken zo goed als opgesteld is, bepaalt u de look en de kleurtinten van deze kamer

 

 

In het onderstaande filmpje doorlopen we ook kort het stappenproces van de keukenplanner, zo kan u zelf ervaren hoe de keukenontwerper werkt. 

 

Na het ontwerpen van uw keuken

Na het opstellen van uw droomkeuken kan u uw creatie zowel bekijken in 3D vorm, plattegrond als tekening. Zo krijgt u een duidelijk en volledig beeld van de ruimte. 

Uw ontwerp kan u makkelijk opslaan en eventueel afprinten. U kan eveneens uw gegevens achterlaten in de keukenplanner  zodat we u kunnen contacteren om antwoord te geven op al uw vragen. 

 

Krijgt u liever persoonlijk advies op maat van uw toekomstige keuken? Dan kan u ook kiezen voor een VIP-afspraak. 

 

 

U bent altijd welkom in één van onze vestigingen in Ninove, Waasmunster, Boutersem, Zemst én Waregem om inspiratie op te doen. Beleef uw keuken!


MAAK NU EEN AFSPRAAK