Bekijk alle nieuws

Ontwerp uw keuken met onze keukenplanner

Op onze website kan iedereen zijn of haar droomkeuken stap voor stap ontwerpen dankzij onze keukenplanner en zo al een beeld krijgen van hoe uw toekomstige keuken eruit zal zien. Voor de mensen die niet gekend zijn met onze keukenplanner, nemen we samen de verschillende stappen door.


Stap 1: kies uw stijl


Keukenplanner - kies uw stijl

De eerste stap in de keukenplanner is het kiezen van een stijl. Hier heeft u de keuze tussen glad front, greeploos, kaderfront en rustiek. In de eerste stap wordt de algemene look van uw toekomstige keuken dus bepaald.


Stap 2: Selecteer de vorm van uw ruimte


Keukenplanner - selecteer de vorm van uw keuken

In de volgende stap geeft u aan hoe de keukenruimte eruit ziet qua vorm en afmetingen. Er zijn drie standaardvormen te selecteren: rechte hoek, L-vormige ruimte en ruimte met 5 zijden. Indien uw ruimte geen één van de standaardvormen heeft, kiest u voor ‘vrije ruimte’ waarbij u uw eigen vorm kan maken. Nadat u uw vorm heeft gekozen, vult u de afmetingen van beide wanden in en de plafondhoogte.


In het ontwerp wordt er ook rekening gehouden met schuine plafonds, dit kunt u aangeven door op de daksymbooltjes te klikken in het ontwerp.


Stap 3: plan uw keuken


Keukenplanner - plan uw keuken

In de derde stap kunt u uw keuken concreet beginnen ‘bouwen’. Hier kunt u onder andere bepalen hoe uw deuren en ramen eruit gaan zien en waar ze geplaatst moeten worden. De plaatsing van de voorzetwanden, aansluitingen en verwarmingselementen kan u eveneens hier bepalen.


Stap 4: benodigdheden


Keukenplanner - benodigdheden

Wanneer u doorklikt naar de volgende stap, kunt u bepalen welke soort onderkasten, sideboards, kasten, bovenkasten, losse apparaten, accessoires en decoratie u graag in uw keuken heeft. U kan dit zo uitgebreid doen als u zelf wilt.


Stap 5: look van uw keuken


Keukenplanner - look van uw keuken

In de volgende stap, heeft u de mogelijkheid om de look van uw keuken te bepalen. In dit stadium kiest u de kleuren van de wanden, werkbladen, muren… het pleisterwerk, veegtechniek, behang, vloertegels of de parket. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om uw keuken helemaal aan te passen aan uw persoonlijke smaak.


Daarbij kan de planning van uw keuken op verschillende manieren visueel worden getoond. Aan de hand van een plattegrond, een frontaanzicht voor elke wand en een 3D-weergave. U kunt uw planning ook delen op sociale media of mailen naar andere mensen. Het bestand kan eveneens opgeslagen worden.


Stap 6: hoe nu verder?


Keukenplanner - hoe nu verder

Met al het bovenstaande heeft u uw ideale keuken kunnen samenstellen. Het is niet onwaarschijnlijk dat u nog bijkomende vragen heeft. Wij staan dan ook altijd klaar om onze klanten te adviseren en bij te staan. Wanneer u klikt op ‘volgende’ kunt u uw gegevens achterlaten zodat we u kunnen contacteren om vragen te beantwoorden.


Door deze stappen te volgen, kan u makkelijk en snel uw eigen keuken samenstellen. Onze keukenplanner kan u terugvinden op onze website. Wel vermelden we er even bij dat onze keukenplanner werkt met Flash, waardoor het op sommige Apple apparaten (iphone, ipad,...) soms misloopt.


U bent altijd welkom in één van onze vestigingen in Ninove, Waasmunster of Boutersem om inspiratie op te doen. Beleef uw keuken!


MAAK NU EEN AFSPRAAK