De verschillende keukenstijlen bij Keukens De Abdij

Verschillende keukenstijlen bij Keukens De Abdij

Ben je toe aan een compleet nieuwe keuken? Iedereen is allicht bekend met de landelijke en moderne keukens van Keukens De Abdij, maar wij hebben meer te bieden dan enkel deze twee populaire stijlen. Elk jaar zien we ook steeds nieuwe trends tevoorschijn komen in de keuken sector. Wij nemen je nu even mee naar ons uitgebreid aanbod keukens op maat.

Moderne keukens

Een hedendaagse moderne keuken combineert stijl, functionaliteit en technologie op een naadloze manier. De strakke lijnen en minimalistische ontwerpen creëren een open en georganiseerde ruimte, vaak met hoogglans kasten en werkbladen van natuursteen of composiet. Geavanceerde technologieën zijn een integraal onderdeel, met slimme apparaten die via smartphone of stemcommando's bediend kunnen worden. Ingebouwde ovens, inductiekookplaten en energiezuinige koelkasten dragen bij aan zowel het gemak als de duurzaamheid. Functionele aspecten zoals diepe lades, geïntegreerde verlichting en ergonomische indelingen zorgen ervoor dat de keuken niet alleen mooi is, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk. Kortom, een moderne keuken is een elegante en efficiënte ruimte die voldoet aan de behoeften van de hedendaagse levensstijl.

Landelijke keukens

Een populaire stijl in ons aanbod is de landelijke stijl. De reden voor zijn populariteit is omdat deze stijl zorgt voor gezelligheid, een keuken waar je je perfect thuis voelt. Een landelijke keuken vraagt om details, perfectie en een warm karakter. In een landelijke keuken wil je enerzijds genieten van een lekker diner, maar anderzijds ook leven. Genieten van het samenzijn met vrienden en familie. De mogelijkheden van een landelijke keuken zijn eindeloos; glanzende kranen in combinatie met een stenen werkblad, massieve keukenkastjes met opvallende details....  Jouw landelijke keuken kan tot in de details uitgewerkt worden samen met onze binnenhuisarchitecten. Het enige dat u achteraf nog moet doen, is genieten van elk moment die u in uw droomkeuken doorbrengt.

Hoogglans keukens

Hoogglans keukens zijn de laatste jaren enorm in trek en trendy. Dankzij hun moderne, tijdloze en luxueuze uitstraling zijn ze uiterst populair. Een bonus is dat dergelijke keukens eenvoudig te onderhouden zijn.  Het gladde, vlakke oppervlak van een hoogglans keuken maakt het verwijderen van vuil zeer eenvoudig. Daarnaast zullen de hoogglans gelakte kasten  het licht weerkaatsen waardoor je keuken ruimer zal lijken. Wit is een hele populaire kleur bij de hoogglans keukens.  Om een kil gevoel te vermijden, kan er worden gecombineerd met houten elementen. Tevens kunnen wij de keukenkasten laten lakken in iedere gewenste RAL-, Sikkens- en NCS-kleur waardoor je van jouw hoogglanskeuken een ware eyecatcher maakt in uw woning!

Keuken met kookeiland

Een kookeiland in je keuken geeft een ruimtegevoel, creëert openheid en het is ook een belangrijke sfeerbepaler van uw keuken. Het is als het ware het culinaire centrum en staat al enige tijd in het middelpunt van keukendesign. Door de centrale plek van uw keukeneiland en het materiaalgebruik wordt de stijl van uw interieur geaccentueerd en kan het functioneren als eyecatcher in de ruimte. Gepaard met het design van de andere ruimtes wordt dit effect alleen nog maar versterkt. Een kookeiland dient niet alleen als kookpunt, maar fungeert ook als centrale ontmoetingsplaats om te tafelen. Hierbij is vooral de materiaalkeuze van het keukenaanrecht van belang. Buiten krasbestendigheid en onderhoudsvriendelijkheid bepaalt het de gezelligheid van je keuken, gaande van industriële ruimtes met betonnen werkbladen als warme ruimtes met een houten werkblad. De talloze opbouwmogelijkheden van een kookeiland bieden je niet alleen meer werkruimte maar ook meer bergruimte. Een ware “must-have” voor uw keuken!

Minimalistische witte keukens

Het minimalisme dat is overgewaaid van Scandinavië is ook terug te vinden in de keuken sector. Hedendaagse keukens gaan hand in hand met minimalisme, waaronder men een witte keuken kan plaatsen. Een volledig witte keuken - bij voorkeur uitgevoerd in hoogglans - straalt rust, schoonheid en ruimte uit. Daarnaast is eenvoud een belangrijke term hierin en dit gaat gepaard met strakke belijning. Een witte keuken kan in vele interieurstijlen geplaatst worden, gecombineerd met zachte tinten op de muren en lichte meubels wordt er een unieke sfeer gecreëerd.

Maak nu je afspraak

Boek nu je persoonlijke binnenhuisarchitect voor gratis en vrijblijvend advies. Zij creëren sfeer, licht en ruimte door creatieve oplossingen en tillen je nieuwe keuken naar een hoger niveau.

Ga je liever zelf aan de slag? Ontwerp zelf je droomkeuken met onze geweldige 3D keukenplanner en ontvang meteen je keukenplan. Je nieuwe keuken prijs berekenen? Ontvang meteen de richtprijs voor je nieuwe keuken met onze handige prijscalculator.

Download onze inspiratiegids en laat je verrassen door onze laatste realisaties. Tot binnenkort in één van onze keuken toonzalen?

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid