Grandioze opening Kampenhout

Grandioze opening Kampenhout

Keukens De Abdij opent voor de 2de keer in evenveel maanden nieuwe deuren. Na Lochristi is nu ook Kampenhout aan de beurt. Vier mee tijdens de grote openingsweken van de nieuwe belevingstoonzaal in Kampenhout. Naast onze knappe kwaliteitskeukens, dompelen we je graag onder in een complete interieurervaring. Een nieuwe keuken kopen die past binnen je woningconcept, interieur of stijl? Op zoek naar een keuken in Kampenhout en wil je inspiratie opdoen? Wij staan voor je klaar om je een rondleiding te geven in onze nieuwste belevingstoonzaal.

Maak je VIP afspraak

Nieuwe belevingstoonzaal Kampenhout

Wat is het verschil tussen een gewone toonzaal en een belevingstoonzaal? Dat zie, voel en beleef je tijdens de openingsweken van Keukens De Abdij Kampenhout. We verklappen al dat ons nieuw belevingsconcept een originele, aangename en inspirerende manier is om jouw ultieme droomkeuken uit te kiezen. Kom dus langs in het indoor Abdijdorp, voel de bijpassende vloeren onder je voeten, vlij je in de sofa en schuif je stoel onder de gedekte tafel. Ontdek ze, beleef ze en geniet ondertussen van een hapje, een drankje en het professionele en eerlijke advies van onze interieurarchitecten en keukenadviseurs.

Ontdek toonzaal Kampenhout

Keukens De Abdij Kampenhout

Ruim en kwalitatief aanbod

Je komt natuurlijk voor meer dan alleen de opening. Jij bezoekt ons voor de inspiratie en kwalitatieve keukens die onze keukenadviseurs samen met jou samenstellen. Tijdens de openingsweken in Kampenhout wandel je door de met zorg samengestelde Belgische kwaliteitskeukens met internationale allures. Onze trendsetters reisden hiervoor de wereld rond en zochten, speciaal voor jou, inspiratie uit alle vier de windstreken. Overvolle agenda of druk bezig met verbouwen? Maak gerust een afspraak op vrijdag voor de nocturne tot 22u00 of kom vrijblijvend langs op zondag.

Afspraak maken

Keukens in de kijker

Op zoek naar een voorproefje? Ontdek deze top drie keukens van onze interieurarchitecten.

Design van de bovenste plank

Modern, praktisch, stijlvol en boordevol comfort. Onze interieurarchitecten weten wat goed is met dit werelds design. Wat maakt van deze moderne keuken in fineer met ATAG toestellen de parel van de toonzaal? De combinatie van strakke lijnen, greeploze kasten en ronden vormen, het contrast in kleur en natuurlijk het origineel eigen ontwerp van het kookeiland.

Moderne keuken met strakke lijnen en contract in kleur

Luxueuze blikvanger

Een mooie extra, dat kan ook in een Japandi keuken. Deze keuken bezit meer luxe dan haar marmer werkblad. Geraak alles kwijt door devele legplanken, de grote accordeonkast en wijnkast. Geniet van de luxe van Bosch toestellen, maar vooral van de doorkijk die de leefruimte integreert.

Japandi keuken met marmer werkblad en doorkijk naar leefruimteIndustrieel met finesse

Hou je van de strakke, moderne en industriële keuken? Wij zorgen voor de stijl, warmte, finesse en een praktische keuken met alle comfort. De knappe Siemens en Smeg toestellen, barkast en ruim eiland met zitgedeelte passen perfect in deze keuken met houtstructuur, keramisch werkblad en glaskasten.

Industriële keuken met barkast en ruim eiland met zitgedeelteAlle toonzalen feesten mee

Ligt Kampenhout uit je buurt? Geen nood, want alle toonzalen feesten mee! Over heel Vlaanderen geniet je van de extra openingskorting naast onze lopende actie: 5 gratis toestellen t.w.v. €5.000, gratis afbraak en gratis 4K Smart TV cadeau. Wandel gezellig binnen of maak vrijblijvend een afspraak bij een toonzaal in je buurt voor nog meer advies op maat. Onze interieurarchitecten en keukenaviseurs staan er voor je klaar.

Onze toonzalen

VIP voor één dag?

Word jij onze VIP voor één dag? Er is heel wat belangstelling voor de opening en daar bereidt Keukens De Abdij zich goed op voor. Met een VIP afspraak tijdens de grote openingsweken krijg je de nodige tijd en aandacht voor jouw keukenwensen. Eerst beleven dan beslissen, daar staan we voor. Maak je VIP afspraak, kom de sfeer opsnuiven en geniet van uitzonderlijke openingscondities. We ontvangen je met veel plezier en bieden je een hapje en een drankje aan. Naast advies op maat ontvang je een 3D-ontwerp en prijsofferte voor je nieuwe keuken.

Maak je VIP afspraak

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid