Thuiskomen bij familie Verkooijen

 • Kleine keuken met alle comfort

  Kleine keuken met alle comfort

  Weinig ruimte is geen excuus voor discomfort of dat vond familie Verkooijen uit Boechout toch. Daarom maakten ze een afspraak met onze binnenhuisarchitect voor een mooie, praktische en slimme droomkeuken die de volledige beschikbare ruimte optimaal benut. Het resultaat spreekt voor zich.

 • Ruimte creëren met kleur

  Ruimte creëren met kleur

  Licht en leven creëren doe je door natuurlijk licht binnen te brengen en te combineren met kleur, witte en zwarte tinten. Voor de keuken van familie Verkooijen ging onze binnenhuisarchitect aan de slag met een doordachte indeling en een ontwerp om meer ruimte te creëren. Onze professionele plaatsers zetten de kers op de taart.

 • Slim en praktische oplossingen

  Slim en praktische oplossingen

 • Duurzaam met graniet

  Duurzaam met graniet

  Kwaliteit is altijd een slimme zet en met natuursteen ga je voor duurzaamheid. De familie Verkooijen koos daarom voor een zwart granieten keukenblad. Mooi, krasbestendig, hygiënisch, onderhoudsvriendelijk, kwaliteitsvol en perfect om contrast te creëren. In combinatie met de zwarte kraan van BLANCO, een grote kolomkast en de toestellen van Novy en Samsung creëerden we voor hen meer ruimte, luxe en comfort.

 • Tijdloos kookplezier

  Tijdloos kookplezier

  Heb je zoals de familie Verkooijen een beperkte ruimte en wil je toch een comfortabel en luxueus gevoel creëren in je keuken? Onze binnenhuisarchitect weet raad! De moderne keuken met tijdloze uitvoering van deze keuken zorgt voor decennia aan kookplezier. 

  Afspraak maken

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid