Ontdek onze kwaliteiten

Keukens De Abdij: ontdek onze kwaliteiten

Woorden die passen bij Keukens De Abdij: ruim aanbod, kwaliteit, stijlvol, duurzaam en bijzonder. Iedereen die bij ons binnenwandelt, weet meteen waarom. Want naast ons ruim en kwalitatief aanbod, de mogelijkheid tot 2 jaar prijsvast reserveren, persoonlijke interieurarchitect en de prachtige toonzalen, verliezen we nooit onze kernwaarden. Ga je een nieuwe keuken kopen? Lees dan zeker verder!

1. Top in afwerking

Gekleurde binnenkasten en luxe glazen zijwanden. Heb je dat wel nodig? Natuurlijk wel! Iedereen leeft namelijk in zijn keuken vandaag. We drinken er elke morgen onze koffie, koken er samen en maken de boterhammen van de kinderen. Een plek voor groot en klein, waar er altijd wel wat te beleven valt. Dan mag het toch wat meer zijn dan een bergruimte?

Praktische inrichting

Wij denken met je mee en delen onze inzichten en creatieve ideeën over de praktische inrichting van jouw nieuwe keuken. Want een keuken is veel meer dan een kookinstrument. Het is de (be)leefruimte van het hele gezin met tal van keukenlade opties.

Luxueuze uitstraling

Praktisch: ja! Mooi, luxueus, stijlvol en bijzonder: dubbel ja! Is het keukenblad perfect op maat? Sluiten de kasten mooi aan? Zit de apparatuur kwaliteitsvol ingewerkt? Bij Keukens De Abdij houden we van details die van zeer dichtbij worden opgevolgd en gecontroleerd.

2. Bij ons lig je altijd in de bovenste schuif

Wij draaien op klantentevredenheid, want de meeste klanten wandelen bij ons binnen na het zien van onze realisaties of het horen van tevreden klanten. We stellen ze nooit teleur en loopt er toch iets mis, dan zorgen we meteen voor een oplossing. Want wij hebben een hart voor keukens én mensen.

Mooie klantentevredenheid

Klanten delen hun ervaringen en geven ons gemiddeld een score van 4,4/5. Daar zijn we oprecht blij mee! Alle feedback nemen we mee om onze service steeds beter te maken. Word je dus klant bij Keukens De Abdij? Deel dan zeker je mening! We krijgen veel voldoening van de vele positieve reviews en nemen elke mening ter harte.

3. Steeds persoonlijke interieurarchitect bij de hand

Interieurarchitectuur is een universitair diploma, maar onze binnenhuisarchitecten bezitten niet alleen een master, ze zijn ook échte masters in interieurarchitectuur. Het beste nieuws: koop je een keuken, dan staat er een persoonlijke interieurarchitect voor jou ter beschikking.

Gratis inspiratiesessie

We nemen alle tijd en ruimte om samen je keukenplannen te bespreken. Tijdens een inspiratiesessie stellen we een 3D-keukenplan op met een duidelijke richtprijs. Een gesprek vol inspiratie en zonder verplichtingen. Boek dus snel je gratis inspiratiesessie.

4. Alleen de beste kwaliteit

Bij Keukens De Abdij weten we dat, anno 2023, een keuken een grote plaats in je leven inneemt. Ze krijgt heel wat te verduren en dat is maar goed ook. Wij houden namelijk van keukens waarin wordt geleefd en zorgen ervoor dat je vele jaren kan genieten van jouw nieuwe keuken.

Grootste aanbod in België

Van materialen tot detailafwerking. Met het grootste aanbod in België creëren we keukens op jouw lijf geschreven, ontworpen en geplaatst. Kom langs in één van onze toonzalen bij jou in de buurt.

Kwalitatieve materialen

Het eindresultaat is zo goed als het materiaal. Daar zijn we van overtuigd. Onze keukens zitten dan ook vol geselecteerde en kwaliteitsvolle materialen.

Unieke belevingstoonzalen

Ervaar zelf onze kwaliteit in één van onze belevingstoonzalen. Onze belevingstoonzalen zijn nieuw en uniek binnen de keukenwereld. Stap binnen en laat je betoveren door de wereld van keukens, een echte totaalbeleving. Voel je meteen thuis in je nieuwe keuken.

5. Ruim aanbod hittebestendige werkbladen

Geen pot is te heet. Heb jij je handen vol met warme potten en pannen? Elk soort werkblad schept voordelen, maar hittebestendigheid speelt troef bij Keukens De Abdij. Want is dat geen absolute must? Onze werkbladen zijn daarom geschikt voor iedereen die graag kookt. Van de vlug in de microgolf, de hobbykok tot de echte professional.

Veel meer dan werkbladen

We moeten eerlijk zijn, het keukenwerkblad is vaak de eyecatcher van de keuken. Bij Keukens De Abdij hebben we een zeer ruim en kwalitatief aanbod werkbladen, van laminaat tot composiet, graniet, kwartsiet, keramiek en marmer. De mogelijkheden zijn eindeloos! Gelukkig staat er altijd een keukenadviseur voor je klaar om je wegwijs te maken en je nieuwe keuken te voorzien van het werkblad dat het best bij je past.

6. Niets anders dan stevige legplanken

Hoe dikker, hoe robuuster en wij vonden de ideale match in gebruiksvriendelijkheid, stijl en stevigheid. Met 19 mm dikke legplanken en 8 mm dikke achterwanden liggen we ver boven het minimum.

Sterke legplanken

Te dunne legplanken ondervinden snel problemen bij zwaardere materialen. Denk maar aan potten, pannen, glazen schalen. Met een houten legplank van 19 mm liggen we ver boven het minimum van 12 mm. De achterwand krijgt ook heel wat te verduren. Hitte, stoten en chemische poetsproducten zorgen ervoor dat de achterwand ook heel wat te verduren krijgt. Daarom kiezen wij bewust voor een sterke achterwand van 8 mm dik.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid