Thuiskomen bij familie Buytaert

 • Moderne zwart-witte keuken

  Moderne zwart-witte keuken

  De familie Buytaert koos voor een zwart-witte en moderne keuken met slimme toestellen, innovatieve opbergoplossingen en een stevig keukenwerkblad. Het laminaat werkblad in Urban Wild Oak is maar liefst 4 cm dik, hygiënisch, functioneel en relatief snij- en krasvast. De strakke zwart-wit combinatie maakt deze keuken tijdloos voor de liefhebber van de luxueuze designuitstraling. Je persoonlijke interieurarchitect helpt jou bij het ontwerpen van de juiste sfeer en laat die naadloos aansluiten op je volledige interieur.

 • Frisheid in de keuken

  Frisheid in de keuken

  Het strak en clean gevoel komt niet alleen van de zwart-witte tinten van familie Buytaerts nieuwe en moderne keuken. De dampkap zonder afvoer is Novy’s nieuwste pure-filtertechnologie dat geuren neutraliseert en een aangenaam binnenklimaat creëert zonder een complex afvoerbuissysteem. De keuken straalt rust uit en door de slimme Novy dampkap boet het niet in op design, comfort of energie-efficiëntie.

 • Opgeruimd staat netjes

  Opgeruimd staat netjes

  Slimme opbergoplossingen zijn ‘the next best thing’ om je nieuwe keuken praktisch in te delen. In 2024 zien we ze verschijnen in alle soorten, maten en vormen. Deze moderne keuken benut optimaal de beschikbare ruimte en kiest voor een schuifdeurkast, doorloopdeur en een overstekend bartablet. Het Wild Oak laminaat werkblad en de mooi ingewerkte Componenti spoelbak met Blanco kraan maken het geheel helemaal af.  

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid